Nieuwe Fright Nights in Holiday Park zijn een succes

Gepubliceerd op 17/10/2017 om 21:09

Het vernieuwde Halloween-event van Holiday Park valt in de smaak bij de bezoekers. Afgelopen zaterdag vond de eerste nocturne plaats, met onder andere een nieuw spookhuis.

In vergelijking met de andere Plopsa-parken, is Halloween in Holiday Park een buitenbeentje. Met Rocking Halloween in 2015 sloeg het park een nieuwe weg in met de toevoeging van spookhuizen en scare zones. Dit jaar kwam er een vierde spookhuis bij en kreeg het event de naam Halloween Fright Nights. Naar schatting bezochten zo’n 11.000 gasten de eerste Fright Night.

Op vier verschillende avonden, waaronder ook Halloween-dag 31 oktober, opent het park de deuren van spookhuizen Zombie Factory, Virus Attack, Camp Sonnenschein en Titty Twister. Die laatste is nieuw sinds dit jaar en is “werkelijk geniaal” volgens de Duitse fansite CoasterWorld. Bezoekers die Titty Twister durven betreden, mogen zich verwachten aan enkele schrikwekkende effecten, danseressen en slangen.


De nieuwe Camp Shop in spookhuis Camp Sonnenschein

Fans zijn enthousiast over het vernieuwde Halloween. Ook Plopsa blikt tevreden terug op de eerste Fright Night, zegt CEO Steve Van den Kerkhof aan Plopsa Fans.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Elk jaar proberen we de ervaring voor onze bezoekers te versterken door bestaande spookhuizen en scare zones te optimaliseren en door te investeren in nieuwigheden. Dit jaar pakken we bijvoorbeeld uit met het nieuwe haunted house Titty Twister, dat zeer positief werd onthaald door bezoekers.

Ook de Halloween Parade is een aanwinst voor het evenement. Een half uur lang trekt een stoet van zombies, heksen en andere griezels door het park. Tijdens de Fright Nights is Holiday Park open tot 23u en wordt er afgesloten met een optreden van de band Crossfire en een spetterend vuurwerk op muziek, inclusief vlammenwerpers. Attracties zijn geopend tot 22u.

De Fright Nights zijn bedoeld voor bezoekers vanaf 16 jaar. Jongere bezoekers kunnen terecht in Majaland, dat de hele dag monstervrij blijft voor Kids Halloween. Op het Platz der Fontänen worden ze verwacht voor de show Holly’s Halloween Party, de opvolger van een kleinere, populaire show de afgelopen jaren.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Tijdens de nocturnes maken we dit jaar ook duidelijk het onderscheid tussen het familievriendelijke Kids Halloween overdag en het angstaanjagende programma van de Fright Nights tijdens de avond.

De Halloween Fright Nights vinden nog plaats op zaterdagen 21 en 28 oktober en op dinsdag 31 oktober.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Holiday Park maakt zich klaar voor een topseizoen!

13 maart 2014

Holiday Park pakt dit jaar uit met Sky Scream en The Talking Dead

20 april 2014

‘Expedition GeForce’ opnieuw de beste stalen coaster van Europa

7 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020