Nieuwe internationale busverbinding naar De Panne

Gepubliceerd op 27/06/2016 om 14:06

Sinds begin deze maand heeft de internationale busmaatschappij FlixBus een halte in De Panne. Hierdoor kunnen bezoekers vanuit onze buurlanden tegen een laag tarief naar Plopsaland reizen.

Plopsaland De Panne is sinds kort makkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het buitenland. Begin deze maand voegde busmaatschappij FlixBus een nieuwe halte toe aan haar aanbod. De nieuwe halte is gelegen aan het station van De Panne.

Er rijden FlixBus-bussen naar De Panne vanuit Londen, Eindhoven, Düsseldorf, Essen en Dortmund. Later zal de nieuwe verbinding geëvalueerd worden. De van oorsprong Duitse busmaatschappij werd in 2013 opgericht. Het heeft busverbindingen tussen Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en nu ook België. Voor meer informatie en dienstregelingen kan je terecht op flixbus.be.

Ook vanuit België is Plopsaland makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op enkele honderden meters van de ingang van het park bevindt zich het treinstation van De Panne. Vlak naast de ingang is er een halte van de Kusttram en de Belbus stopt ieder uur 1 à 2 keer in de De Pannelaan.

Bron: Focus & WTV

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019

Rosanne van Esch genomineerd voor Mooi Mens-verkiezing

14 oktober 2013

Piet Piraat en Ketnet centraal tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

2 oktober 2015

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019