Nieuwe internationale busverbinding naar De Panne

Gepubliceerd op 27/06/2016 om 14:06

Sinds begin deze maand heeft de internationale busmaatschappij FlixBus een halte in De Panne. Hierdoor kunnen bezoekers vanuit onze buurlanden tegen een laag tarief naar Plopsaland reizen.

Plopsaland De Panne is sinds kort makkelijker bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het buitenland. Begin deze maand voegde busmaatschappij FlixBus een nieuwe halte toe aan haar aanbod. De nieuwe halte is gelegen aan het station van De Panne.

Er rijden FlixBus-bussen naar De Panne vanuit Londen, Eindhoven, Düsseldorf, Essen en Dortmund. Later zal de nieuwe verbinding geëvalueerd worden. De van oorsprong Duitse busmaatschappij werd in 2013 opgericht. Het heeft busverbindingen tussen Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en nu ook België. Voor meer informatie en dienstregelingen kan je terecht op flixbus.be.

Ook vanuit België is Plopsaland makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op enkele honderden meters van de ingang van het park bevindt zich het treinstation van De Panne. Vlak naast de ingang is er een halte van de Kusttram en de Belbus stopt ieder uur 1 à 2 keer in de De Pannelaan.

Bron: Focus & WTV

Gerelateerd nieuws

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Plopsaland De Panne vernieuwt menukaart Restaurant Prinsessia

3 november 2018

Plopsaland De Panne komend weekend volzet

5 september 2013

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019