Nieuwe K3-achtbaan Plopsaland De Panne opent dit weekend

Gepubliceerd op 02/04/2019 om 12:09

Plopsaland De Panne pakt bij de start van de paasvakantie uit met een nieuwe achtbaan. Vanaf zondag krijgen bezoekers er de kans om de K3 Rollerskater uit te testen.

Net geen zeven maanden na de aankondiging, zal de K3 Rollerskater in Plopsaland De Panne vanaf zondag 7 april open zijn voor bezoekers. Dat maakt het park vandaag zelf bekend. In de vernieuwde achtbaan maak je een rit langsheen enorme objecten waaronder een rolschaats en een roze flamingo.

De oorspronkelijk in 1990 geopende achtbaan kreeg afgelopen winter een make-over. Naar aanleiding van de populaire K3-reeks Rollerdisco werd het Wizzy en Woppy-thema de voorbije maanden vervangen door K3. Daarnaast kreeg de baan ook een fris, donkerrood verflaagje. Ook het nabijgelegen restaurant Wizzy’s Fornuis werd aangepakt en hernoemd naar K3’s keuken.

Plopsaland De Panne opent de deuren opnieuw vanaf zondag 7 april. De dag voordien, op zaterdag 6 april, is het park uitverkocht en niet toegankelijk voor bezoekers met een regulier ticket of abonnement.

Over enkele maanden opent in Plopsaland De Panne een tweede vernieuwde attractie. Het gaat om de voormalige Boomstammetjes die deze zomer zullen heropenen onder de naam Dino Splash. Het kasteel moest plaats maken voor een enorme vulkaan. Langs de vaargeul komen tientallen animatronics en beelden van dino’s.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland reageert op verhaal van gehandicapte bezoeker

3 augustus 2017

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

10 mei 2013

Feestje voor 20 jaar Kabouter Plop in Plopsaland De Panne

18 november 2017

Tweede editie Halloween Scare Nights gestart in Plopsaland De Panne

13 oktober 2019

Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

12 oktober 2019

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

8 oktober 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne