Nieuwe K3-achtbaan Plopsaland De Panne opent dit weekend

Gepubliceerd op 02/04/2019 om 12:09

Plopsaland De Panne pakt bij de start van de paasvakantie uit met een nieuwe achtbaan. Vanaf zondag krijgen bezoekers er de kans om de K3 Rollerskater uit te testen.

Net geen zeven maanden na de aankondiging, zal de K3 Rollerskater in Plopsaland De Panne vanaf zondag 7 april open zijn voor bezoekers. Dat maakt het park vandaag zelf bekend. In de vernieuwde achtbaan maak je een rit langsheen enorme objecten waaronder een rolschaats en een roze flamingo.

De oorspronkelijk in 1990 geopende achtbaan kreeg afgelopen winter een make-over. Naar aanleiding van de populaire K3-reeks Rollerdisco werd het Wizzy en Woppy-thema de voorbije maanden vervangen door K3. Daarnaast kreeg de baan ook een fris, donkerrood verflaagje. Ook het nabijgelegen restaurant Wizzy’s Fornuis werd aangepakt en hernoemd naar K3’s keuken.

Plopsaland De Panne opent de deuren opnieuw vanaf zondag 7 april. De dag voordien, op zaterdag 6 april, is het park uitverkocht en niet toegankelijk voor bezoekers met een regulier ticket of abonnement.

Over enkele maanden opent in Plopsaland De Panne een tweede vernieuwde attractie. Het gaat om de voormalige Boomstammetjes die deze zomer zullen heropenen onder de naam Dino Splash. Het kasteel moest plaats maken voor een enorme vulkaan. Langs de vaargeul komen tientallen animatronics en beelden van dino’s.

Gerelateerd nieuws

Nog één keer Halloween vieren in Plopsaland De Panne

2 november 2014

Plopsaland De Panne heropend met veel nieuwigheden!

10 april 2014

Kabouter Plop is jarig en komt naar Plopsaland De Panne

10 september 2012

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019