Al tien jaar lang is de KetnetBand dé muziekband voor de jeugd. Ze spelen de allerleukste kindermuziek en dat ook in Plopsaland De Panne! Tom en Anick, die er al sinds 2007 bij zijn, nemen op zaterdag 18 mei afscheid van de band.  "> Al tien jaar lang is de KetnetBand dé muziekband voor de jeugd. Ze spelen de allerleukste kindermuziek en dat ook in Plopsaland De Panne! Tom en Anick, die er al sinds 2007 bij zijn, nemen op zaterdag 18 mei afscheid van de band.  "> Al tien jaar lang is de KetnetBand dé muziekband voor de jeugd. Ze spelen de allerleukste kindermuziek en dat ook in Plopsaland De Panne! Tom en Anick, die er al sinds 2007 bij zijn, nemen op zaterdag 18 mei afscheid van de band.  ">

Nieuwe KetnetBand-leden maken intrede in Plopsaland!

— Gepubliceerd op 06/05/2013 om 17:30 —

Al tien jaar lang is de KetnetBand dé muziekband voor de jeugd. Ze spelen de allerleukste kindermuziek en dat ook in Plopsaland De Panne! Tom en Anick, die er al sinds 2007 bij zijn, nemen op zaterdag 18 mei afscheid van de band.

Zaterdag 18 mei wordt een belangrijke dag voor de KetnetBand, want dan nemen twee leden afscheid. Maar er komen ook drie nieuwe bandleden bij: Sien Wynants, Charlotte Leysen en Thomas Van Goethem. Sien en Charlotte zijn allebei Ketnet-wrapster en Thomas is een acteur (bekend van onder andere ‘De vijfde boog’).

Op de opening van de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne zal de KetnetBand optreden met de oude en de nieuwe leden én met Kaatje. Zorg dus zeker dat je erbij bent op 18, 19 of 20 mei in Plopsaland! Vanaf 18 mei tourt de KetnetBand door heel Vlaanderen.

Foto’s

no images were found

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Virginie Claes presenteert pre-show op Miss België TV

9 januari 2014

Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

21 maart 2017

Zeven nieuwe wagens in dagelijkse parade Plopsaland De Panne

10 maart 2015

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018