De openingsuren van de twee Plopsa-indoorparken, Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden, zullen volgend jaar enkele grote wijzigingen ondergaan. Plopsa Indoor Hasselt zal volgend jaar de hele week (met uitzondering van maandag en dinsdag) open zijn. Het Coevordense Plopsa-park zal ook de hele week te bezoeken zijn, behalve op maandag en vrijdag. Tijdens de schoolvakanties zullen beide parken ook geopend zijn."> De openingsuren van de twee Plopsa-indoorparken, Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden, zullen volgend jaar enkele grote wijzigingen ondergaan. Plopsa Indoor Hasselt zal volgend jaar de hele week (met uitzondering van maandag en dinsdag) open zijn. Het Coevordense Plopsa-park zal ook de hele week te bezoeken zijn, behalve op maandag en vrijdag. Tijdens de schoolvakanties zullen beide parken ook geopend zijn."> De openingsuren van de twee Plopsa-indoorparken, Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden, zullen volgend jaar enkele grote wijzigingen ondergaan. Plopsa Indoor Hasselt zal volgend jaar de hele week (met uitzondering van maandag en dinsdag) open zijn. Het Coevordense Plopsa-park zal ook de hele week te bezoeken zijn, behalve op maandag en vrijdag. Tijdens de schoolvakanties zullen beide parken ook geopend zijn.">

Nieuwe openingsuren voor indoorparken in 2014

Gepubliceerd op 16/10/2013 om 17:10

De openingsuren van de twee Plopsa-indoorparken, Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden, zullen volgend jaar enkele grote wijzigingen ondergaan. Plopsa Indoor Hasselt zal volgend jaar de hele week (met uitzondering van maandag en dinsdag) open zijn. Het Coevordense Plopsa-park zal ook de hele week te bezoeken zijn, behalve op maandag en vrijdag. Tijdens de schoolvakanties zullen beide parken ook geopend zijn.

Sinds kort zijn de openingsuren van de Plopsa-parken voor volgend jaar te bekijken via de website van Plopsa. Voor de twee indoorparken in Hasselt en Coevorden zijn er enkele grote wijzigingen.

Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt zal volgend jaar, in vergelijking met dit jaar, op meer dagen geopend zijn. Het park opent het hele jaar z’n deuren van woensdag tot zondag. Ook tijdens de krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie zal het park bezoekers ontvangen. Het park zal wel minder lang open zijn. Tijdens alle weekends dit jaar was het park geopend van 10u tot 18u, daar dit volgend jaar tot 17u30 zal zijn.

Het park zal gesloten zijn op 1 maart 2014 (afgehuurd) en op kerst- en nieuwjaarsdag. Een volledig overzicht van de openingsuren vind je op de website van het park.

Plopsa Indoor Coevorden
In tegenstelling tot Plopsa Indoor Hasselt zal Plopsa Indoor Coevorden volgend jaar ongeveer even veel openingsdagen hebben. Het park zal de hele week geopend zijn, met uitzondering van maandag en vrijdag. Ook tijdens de schoolvakanties opent het park z’n deuren.

Plopsa Indoor Coevorden is, net zoals de andere Plopsa-parken, gesloten op kerst- en nieuwjaarsdag. Een volledig overzicht van de openingsuren vind je op de website van het park.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden organiseert Mega Mindy Boevendagen

5 februari 2014

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020