Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 03/09/2019 om 18:30

Plopsaland De Panne pakt tijdens de Halloween Scare Nights uit met een nieuwe scare zone. Naast de twee bestaande spookhuizen biedt het park met Black Swamp nu nog meer griezelplezier.

Voor de tweede editie van de Halloween Scare Nights gaat Plopsaland De Panne nog een stapje verder. Bovenop spookhuizen Freak Circus en Camping ‘t Zonnetje die het park vorig jaar introduceerde, biedt Plopsaland dit jaar tijdens de speciale horroravonden de nieuwe scare zone Black Swamp aan. Daarvoor wordt het pad tussen het Dorpsplein en de Piratenzone omgetoverd tot een moeras.

Bezoekers die door de scare zone wandelen, krijgen te maken met verschillende piraten die hen proberen aan te klampen. Bovendien bestaat de bende piraten uit zombies die het op mensen gemunt hebben.

De Halloween Scare Nights vinden plaats op 12, 19 en 26 oktober en 2 november in Plopsaland De Panne. Attracties en spookhuizen blijven dan geopend tot 22u00 en er is onder meer vuuranimatie voorzien.

Ook in Holiday Park – het Duitse pretpark van de Plopsa Group – wordt het aanbod tijdens de Halloween Fright Nights dit jaar uitgebreid. Daar zal de voormalige wachtrij van de Wickie Splash omgebouwd worden tot Death Cove: een maze in het thema van piraten.

UPDATE (13 september 2019)
Plopsaland De Panne maakte vandaag bekend dat het park een tweede nieuwe scare zone opent tijdens de Halloween Fright Nights. Vanaf 18u wordt Heidiland het decor van Lumberjack: een scare zone waarin het alpendorpje geteisterd wordt door doorgeslagen houthakkers die het op de bewoners – en parkbezoekers – gemunt hebben.

Gerelateerd nieuws

20 miljoen euro aan investeringen ter ere van 15 jaar Plopsaland

15 oktober 2014

Foto-update uit Plopsaland De Panne (23 december 2014)

23 december 2014

Plopsaland organiseert WK Omadansen tijdens K3 Weekend

22 augustus 2014

Dino Splash in Plopsaland De Panne voor het eerst geopend tijdens winter

9 november 2019

Een blik op de werf van het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne

5 november 2019

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

3 november 2019