Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 03/09/2019 om 18:30

Plopsaland De Panne pakt tijdens de Halloween Scare Nights uit met een nieuwe scare zone. Naast de twee bestaande spookhuizen biedt het park met Black Swamp nu nog meer griezelplezier.

Voor de tweede editie van de Halloween Scare Nights gaat Plopsaland De Panne nog een stapje verder. Bovenop spookhuizen Freak Circus en Camping ‘t Zonnetje die het park vorig jaar introduceerde, biedt Plopsaland dit jaar tijdens de speciale horroravonden de nieuwe scare zone Black Swamp aan. Daarvoor wordt het pad tussen het Dorpsplein en de Piratenzone omgetoverd tot een moeras.

Bezoekers die door de scare zone wandelen, krijgen te maken met verschillende piraten die hen proberen aan te klampen. Bovendien bestaat de bende piraten uit zombies die het op mensen gemunt hebben.

De Halloween Scare Nights vinden plaats op 12, 19 en 26 oktober en 2 november in Plopsaland De Panne. Attracties en spookhuizen blijven dan geopend tot 22u00 en er is onder meer vuuranimatie voorzien.

Ook in Holiday Park – het Duitse pretpark van de Plopsa Group – wordt het aanbod tijdens de Halloween Fright Nights dit jaar uitgebreid. Daar zal de voormalige wachtrij van de Wickie Splash omgebouwd worden tot Death Cove: een maze in het thema van piraten.

UPDATE (13 september 2019)
Plopsaland De Panne maakte vandaag bekend dat het park een tweede nieuwe scare zone opent tijdens de Halloween Fright Nights. Vanaf 18u wordt Heidiland het decor van Lumberjack: een scare zone waarin het alpendorpje geteisterd wordt door doorgeslagen houthakkers die het op de bewoners – en parkbezoekers – gemunt hebben.

Gerelateerd nieuws

F.C. De Kampioenen Café officieel geopend in Plopsaland De Panne

1 mei 2015

‘ROX’ krijgt eigen zone in Plopsaland De Panne!

13 januari 2013

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

Holiday Park opent indoorgebied voor het eerst tijdens de winter

20 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne