Nieuwe show met parkfiguren in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 13/02/2017 om 13:09

Komend seizoen pakt Plopsaland De Panne uit met een nieuwe, bijna dagelijkse show. In de show zullen Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi te zien zijn.

Wie Plopsaland De Panne één van de komende maanden bezoekt, heeft veel kans om een nieuwe parkshow te kunnen zien in het Plopsa Theater. Het gaat om een show waarin zowel Maya de Bij, Wickie de Viking als Heidi te zien zijn, een primeur voor het park.

Tijdens deze gloednieuwe show maken we niet alleen kennis met Maya, Wickie en Heidi maar ook met Liesl, een vriendinnetje van de drie figuren. Zij heeft samen met Maya en Wickie een koekoeksklok gemaakt om aan Heidi cadeau te doen. Maar er ontbreken enkele stukjes, waardoor de klok niet werkt. De verloren stukjes zouden ergens in het park liggen…

De show – die de naam Een koekoeksklok voor Heidi kreeg – is te zien op weekdagen in april, bijna de hele maanden mei en juni en op enkele dagen in juli, augustus en september. Een volledig overzicht van alle data vind je hier.

Ook in Plopsa Coo is er deze zomervakantie een show met deze drie figuren. Of de show identiek zal zijn aan die in De Panne, is niet duidelijk. In Plopsa Coo is de show dagelijks te zien tussen 17 juli en 25 augustus.

Gerelateerd nieuws

De laatste Ketnet-fandag in Plopsaland De Panne

4 mei 2014

Plopsaland De Panne organiseert kijkdag op 15 januari

23 december 2013

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

27 april 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020