Nieuwe Walk of Fame-ster voor Koen Crucke

Gepubliceerd op 19/12/2016 om 09:38

Komende woensdag zal er een nieuwe ster onthuld worden op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Het wordt er eentje voor zanger en acteur Koen Crucke.

De Walk of Fame op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne, vlak voor het Plopsa Theater, wordt deze week opnieuw uitgebreid. Woensdag zal Koen Crucke het zand van zijn ster vegen. Morgen precies één maand geleden werd er ook een nieuwe ster onthuld, toen voor de VTM-soap Familie.

Koen Crucke viert dit jaar dat hij 50 jaar op het podium staat en dat is meteen ook de reden van de steronthulling. Zijn carrière startte als operazanger bij verschillende Vlaamse gezelschappen en was daarna vaak te zien in programma’s van de BRT (nu VRT) zoals Zeg Eens Euh!, dat gepresenteerd werd door Gert Verhulst.

Maar hij is vooral bekend als Alberto, de zingende kapper uit Samson&Gert, een rol die hij onlangs nog eens vertolkte tijdens de opnames van Samson&Gert Zomerpret, dat vanaf volgend najaar op tv te zien zal zijn. Heel binnenkort kruipt Koen opnieuw in het personage tijdens de Samson&Gert Kersthow in het Plopsa Theater.


Koen Crucke als Alberto in Samson&Gert Zomerpret

Naast zanger, presentator en acteur, ontpopte Koen zich tijdens zijn gouden carrière ook nog eens tot auteur en musicalster én bleef hij al die tijd muziek maken. Dit jaar bracht hij een verjaardagsalbum uit met 50 nummers, waaronder zijn nieuwste single Nooit echt zomer zonder jou.

Plopsaland De Panne is helaas niet open tijdens de steronthulling op woensdag 21 december 2016. Het waterpark vlak naast het park, Plopsaqua, is open van 12u tot 20u.

Sinds de onthulling van de eerste Walk of Fame-ster in november 2014 werden er al 14 nieuwe sterren toegevoegd en staat het totaal op 15. Voorlopig dus, want binnen enkele dagen komt er een 16e ster bij.

UPDATE (20/12/2016 – 11:34)
Plopsaland De Panne laat net weten dat het de deuren eventjes opent voor de steronthulling. Iedereen die dit moment gratis wil meemaken is welkom vanaf 13u45! De attracties zijn echter niet open op dat moment, Plopsaqua wel.

Gerelateerd nieuws

Bouw houten achtbaan Plopsaland De Panne gaat de hoogte in

26 november 2015

Kustseniorenfestival brengt artiesten naar Plopsaland

14 januari 2013

Kaatje zorgt voor nieuw bezoekersrecord Plopsaland De Panne

9 juni 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020