Nieuwigheden op winterse plattegrond Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 12/11/2014 om 17:14

Op de winterplattegrond van Plopsaland De Panne zijn er enkele nieuwigheden in vergelijking met vorig jaar. Zo is het hele Kasteelplein gesloten en staat ook de Walk of Fame vermeld.

Net zoals de voorbije jaren krijgen de bezoekers van Plopsaland De Panne aan de ingang een aangepaste versie van de plattegrond. De voornaamste aanpassing is dat de bomen bedekt zijn met een laagje sneeuw. Maar er zijn dit jaar ook enkele aanpassingen in vergelijking met vorig jaar.

Kasteelplein

Deze winter is het Kasteelplein volledig afgesloten. De Boomstammetjes zijn in deze periode van het jaar altijd gesloten, maar nu geniet ook De Draak van een onderhoud. Het hele Kasteelplein krijgt een grondige opknapbeurt. Dit staat op het plan weergegeven door een verkeersbord.

Extra attracties

Tijdens Winter Plopsaland, van 20 december tot 4 januari, staan er op het Dorpsplein drie extra attracties. De populaire schaatspiste zal gebouwd worden bovenop De dansende fonteinen. Daarnaast zullen er op de locatie waar tijdens Halloween het spookhuis The Thriller stond, een ander spookhuis (Boobytrap Hotel) en een Spiegelpaleis komen.

Plopsaqua

Op de achterzijde van het plan wordt reclame gemaakt voor Plopsaqua. De bezoekers worden erop attent gemaakt dat het subtropisch zwembad opent op 22 maart 2015 en worden warm gemaakt doormiddel van een foto van de glijbanen en een concepttekening.

Andere aanpassingen

De recent ingehuldigde Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater staat nu ook vermeld op de plattegrond. Dit wordt weergegeven doormiddel van, jawel, een ster. In de legende staat er naast de ster het logo van magazine Story.


Gerelateerd nieuws

Na bijna 30 jaar: Plopsaland De Panne neemt vandaag afscheid van Boomstammetjes

4 november 2018

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020