Vandaag wordt Wickieland officieel geopend. Daarvan posten we morgen een verslag met foto's en vandaag live-foto's op onze Facebook-pagina. Maar we zijn ook eens alle nieuwtjes in het Plopsa-theater gaan bekijken. Ook in de rest van het park waren er nieuwtjes te vinden. "> Vandaag wordt Wickieland officieel geopend. Daarvan posten we morgen een verslag met foto's en vandaag live-foto's op onze Facebook-pagina. Maar we zijn ook eens alle nieuwtjes in het Plopsa-theater gaan bekijken. Ook in de rest van het park waren er nieuwtjes te vinden. "> Vandaag wordt Wickieland officieel geopend. Daarvan posten we morgen een verslag met foto's en vandaag live-foto's op onze Facebook-pagina. Maar we zijn ook eens alle nieuwtjes in het Plopsa-theater gaan bekijken. Ook in de rest van het park waren er nieuwtjes te vinden. ">

Nieuwtjes uit een zonnig Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 30/06/2013 om 16:03

Vandaag werd Wickieland officieel geopend. Daarvan posten we morgen een verslag met foto’s en vandaag live-foto’s op onze Facebook-pagina. Maar we zijn ook eens alle nieuwtjes in het Plopsa-theater gaan bekijken. Ook in de rest van het park waren er nieuwtjes te vinden.

Aan het plafond van de Kiosk zijn LED-lampen geplaatst. Sinds eind maart hingen er alleen maar elektriciteitsdraden. Op verschillende plaatsen in het park, waaronder het ‘K3 verkeerspark’, zijn auto’s geplaatst van de nieuwe Plopsa-partner Hyundai.

Op het Kermisplein, net voordat je Wickieland betreedt, is een nieuw spel geplaatst. Het gaat om een basketspel, waarbij je prijzen kan winnen. Eén keer spelen kost twee euro. Aan de uitritten van de beide parkings zijn borden geplaatst met het opschrift ‘Tot ziens!’.

Wickieland
Sinds de opening van Wickieland kan je van de Kermiszone terug naar de Anubis- of ROX-zone wandelen. Daarom is ‘De koets’ terug op zijn oude plaats geplaatst. Aan de uitgang van ‘Wickie the battle’ in Wickieland is een droogmachine geplaatst. Dit gebeurde eerder al in de Piratenzone. Ook zijn er voor twee euro poncho’s te koop.

Plopsa-theater
Aan de oranje cirkel aan de voorgevel zijn enkele kleine torentjes geplaatst en in de foyer zijn de leuningen van de trappen versierd met een mooi smeedwerk. Het podium is volledig opgebouwd en nu is men bezig met het monteren van belichting. Binnenkort worden alle luxezetels geplaatst, maar speciaal voor vandaag stonden er al enkele zetels. Op de rugleuning van de zetels staat het Plopsa-logo.

Sinds vandaag zijn er ook nieuwe parkplannetjes verkrijgbaar. Op de nieuwe parkplannen zijn Wickieland en het Plopsa-theater duidelijk zichtbaar. Ook de borden in het park zijn aangepast.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Tweede editie Nacht van de Abonnees op komst

16 februari 2016

Foto-update uit Mayaland (9 februari 2014)

9 februari 2014

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020