Nog één keer Halloween vieren in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 02/11/2014 om 19:37

De herfstvakantie loopt op z’n eind, dus neemt Plopsaland De Panne afscheid van het Halloweengebeuren. De heksen en spoken kwamen vandaag voor een laatste keer dit jaar naar het park.

De Ketnet Halloween nocturnes zijn afgelopen vrijdag al tot een eind gekomen, maar vandaag liep ook het Halloween in Plopsaland De Panne af. Piet Piraat en Berend Brokkenpap gaven een hele herfstvakantie lang een leuke Halloweenshow en de Plopsa-heksen zorgden voor de nodige extra animatie.

Op de laatste dag van het Halloween mogen de bezoekers naar gewoonte een pompoen uitkiezen om mee naar huis te nemen. Dat werd massaal gedaan waardoor er op het einde van de dag niet veel pompoenen meer in het park lagen.

Piet Piraat Halloweenshow

Piet en Berend moeten de spullen van Tante Cleo bewaken. Maar Berend kan niet van de spullen blijven en laat zo een mummie opnieuw leven. De enige manier om de mummie weer in zijn sarcofaag te krijgen, is een bepaalde spreuk uitspreken. Kunnen Piet en Berend de spreuk vinden met hulp van de bezoekers in de zaal?

Plopsaqua

Sinds vrijdag staat er over het buitenzwembad een tent en is men bezig met een eerste staalconstructie, vermoedelijk voor een speeltuig.

Nieuwtjes

Het Plop-beeld dat nabij De vleermuis in de Ploptuin stond, staat nu voor de ingang van het Plop Hamburger Restaurant even verderop.


Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne gaat op zoek naar premier

15 mei 2014

Opnieuw spookhuis tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

7 oktober 2014

Nieuwe Plopsa-folders vanaf nu verkrijgbaar

11 april 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020