Afgelopen weekend werd de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne officieel geopend door Kaatje, Kamiel en Viktor zélf. De zone was sinds het begin van de paasvakantie open voor het publiek, maar werd nu met de nodige feestelijkheden geopend."> Afgelopen weekend werd de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne officieel geopend door Kaatje, Kamiel en Viktor zélf. De zone was sinds het begin van de paasvakantie open voor het publiek, maar werd nu met de nodige feestelijkheden geopend."> Afgelopen weekend werd de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne officieel geopend door Kaatje, Kamiel en Viktor zélf. De zone was sinds het begin van de paasvakantie open voor het publiek, maar werd nu met de nodige feestelijkheden geopend.">

Officiële opening van de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne!

Gepubliceerd op 19/05/2013 om 10:03

Afgelopen weekend werd de Kaatje-zone in Plopsaland De Panne officieel geopend door Kaatje, Kamiel en Viktor zélf. De zone was sinds het begin van de paasvakantie open voor het publiek, maar werd nu met de nodige feestelijkheden geopend.

De wereld van Kaatje
Tijdens het Pinksterweekend openden Kaatje, Kamiel en Viktor hun eigen zone in Plopsaland De Panne. De zone telt twee attracties, een winkeltje en een snackpuntje. Op het meet and greet podium vond in de voormiddag en kleine show en meet and greet plaats. In de namiddag was het volop feest op het Dorpsplein met de vernieuwde KetnetBand.

Steve van den Kerkhof (algemeen directeur van Plopsa) en Wouter Quartier (netmanager van Ketnet) zijn blij met de zone:
Het idee om Kaatje te vereeuwigen in Plopsaland De Panne is een logisch gevolg van haar populariteit bij jonge kinderen. En dat is hier duidelijk te zien. Het is een prachtige zone geworden, Kaatje is razend populair bij de kinderen en zij kunnen nu hier ook in de wondere wereld van Kaatje en haar vriendjes stappen.

De vernieuwde KetnetBand
Op de Kiosk vond later op de dag een optreden van de KetnetBand plaats. Een heel speciaal optreden, want er werd afscheid genomen van de oude leden, Tom en Anick, en er werden drie nieuwe leden verwelkomd: Charlotte, Sien en Thomas.

Wickie-zone (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Terwijl er in de Kaatje-zone volop gefeest werd, werd er in de Wickie-zone hard doorgewerkt. De afgelopen week werd de rotsdecoratie rond één van de twee hellingen afgewerkt. Zaterdag vonden ook de eerste testritten plaats van ‘De grote golf’, de disk’o coaster.

Plopsa-theater (klik hier voor het uitgebreide dossier)
Net voor de ingang van het nieuwe theater, zijn al enkele nieuwe bomen geplant. Ook de werken aan het gebouw gaan goed vooruit.

Foto’s

Video

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Plopsaland De Panne (16 augustus 2014)

16 augustus 2014

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Een dagje uit naar Plopsaland De Panne

31 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020