Oma Plopsa krijgt feest in Plopsaland De Panne

— Gepubliceerd op 08/08/2014 om 08:26 —

De trouwste bezoeker van Plopsaland De Panne, Rachel Lammens, vierde vorige maand haar 90ste verjaardag. Rachel, beter bekend als Oma Plopsa, zal maandag ook gevierd worden in Plopsaland.

Komende maandag vindt er in Plopsaland De Panne een verjaardagsfeest plaats voor Rachel Lammens, ook wel Oma Plopsa genoemd. Rachel vierde op 18 juli al haar 90ste verjaardag, maar Plopsa doet er volgende week nog een schepje bovenop.

Rachel werkte vroeger bij het voormalige Meli-Park en kreeg bij de overname van het park de Plopsa-kriebels te pakken. Naar eigen zeggen was ze in de wolken toen ze eind jaren ’90 vernam dat Studio 100 het park zou overnemen. Haar favoriete figuren waren Samson en Gert. De afgelopen 14 jaar bracht ze maar liefst zo’n 1.500 bezoekjes aan het park.


het gedenkbord voor Oma Plopsa op het Dorpsplein

Wim Wauters, parkmanager:
Ze is niet alleen de oudste Plopsaland-fan maar ook de trouwste.

Rachel kreeg in 2009 al haar eigen gedenkbord aan het station van de Plopsa Express op het Dorpsplein, maar maandag krijgt ze dus ook een eigen verjaardagsfeest. In restaurant Mr. Spaghetti zal ze opgewacht worden door Kabouter Klus, Gert Verhulst en Wim Wauters. Het feest is trouwens niet alleen voor Rachel, maar ook voor alle bezoekers die maandag een kaart geven aan Oma Plopsa. Zij worden tussen 15u en 16u namelijk getrakteerd op een heerlijk ijsje.

bron: PlopsaFansite

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Opening Heidi The Ride uitgesteld naar Pasen 2017

28 juli 2016

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

5 juli 2013

Tweede beste kerstvakantie ooit voor Plopsa (persbericht)

25 december 2012

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018