Nieuws over 15 jaar Plopsaland De Panne

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over 15 jaar Plopsaland De Panne.

17 september 2015

15-jarigen komend weekend gratis naar Plopsaland De Panne

Ook komend weekend pakt Plopsaland De Panne uit met leuke evenementen in het kader van 15 jaar Plopsaland De Panne. 15-jarigen mogen onder een aantal voorwaarden bovendien gratis binnen.

Meer lezen

12 juli 2015

Abonnees genieten tot middernacht in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en dat vierde het park gisteren (11 juli) met een speciale dag voor de abonnees. Mensen met een Plopsa-abonnement konden tot middernacht genieten van onder andere de attracties en optredens.

Meer lezen

7 juli 2015

Plopsa trakteert abonnees op avond vol verrassingen

Alle Plopsa-abonnees worden komende zaterdag verwend met een speciale avondopening in Plopsaland De Panne. Plopsa wil hiermee, naar aanleiding van het 15-jarig bestaan, al zijn abonnees bedanken.

Meer lezen

6 april 2015

Plopsaland De Panne trapt 15e seizoen af

Sinds gisteren staan de deuren van Plopsaland De Panne weer open en is het park klaar om ook dit seizoen meer dan 1 miljoen bezoekers te ontvangen. De bouwteams hebben de afgelopen maanden echter niet stilgezeten.

Meer lezen

21 maart 2015

Plopsaqua officieel geopend met spetterende show

Deze avond vond in het Plopsa Theater de feestelijke opening van het gloednieuwe waterpark Plopsaqua plaats. Het nieuwste Plopsa-park werd officieel geopend door onder andere Wickie De Viking en Gert Verhulst.

Meer lezen

16 maart 2015

Opening Plopsaqua live uitgezonden op televisie

Komende zaterdag wordt Plopsaqua officieel geopend. Het belooft een spetterende show te worden die live zal worden uitgezonden op televisie.

Meer lezen

10 maart 2015

Zeven nieuwe wagens in dagelijkse parade Plopsaland De Panne

Ter gelegenheid van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne pakt het park komend seizoen uit met onder andere een dagelijkse figurenparade. Hiervoor kocht het park zeven nieuwe wagens aan.

Meer lezen

15 oktober 2014

20 miljoen euro aan investeringen ter ere van 15 jaar Plopsaland

Plopsaland De Panne viert volgend jaar zijn 15e verjaardag en laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Naast het waterpark Plopsaqua investeert Plopsa ook nog in de overkapping en herthematisering van De Koffiekopjes en de vernieuwing van het Kermisplein.

Meer lezen