Nieuws over 2021: The Ride to Happiness

In de zomer van 2021 opent The Ride to Happiness in Plopsaland De Panne: een spectaculaire Xtreme Spinning Coaster met 5 inversies en 2 lanceringen. De attractie komt in het teken te staan van Tomorrowland. Een unieke soundtrack maakt de ritervaring compleet.

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over 2021: The Ride to Happiness.

15 januari 2021

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

Vanaf deze zomer kunnen liefhebbers van adembenemende rollercoasters en fans van Tomorrowland kennismaken met ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne, een […]

Meer lezen

1 november 2019

Extreme nieuwe achtbaan Plopsaland sneller dan Anubis The Ride

De nieuwe lanceerachtbaan die Plopsaland De Panne in 2021 opent, wordt de snelste achtbaan van het park. Bezoekers bereiken in de achtbaan een topsnelheid van 95 km/h.

Meer lezen

23 oktober 2019

5 inversies voor nieuwe spectaculaire achtbaan Plopsaland De Panne

In 2021 opent Plopsaland De Panne een nieuwe spectaculaire achtbaan. Het gaat om een Xtreme Spinning Coaster van Mack Rides, die volgens bouwplannen 5 inversies en 2 lanceringen krijgt.

Meer lezen

12 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

Plopsaland De Panne wil over enkele jaren één van de extreemste achtbanen in huis halen. Het park heeft plannen voor de bouw van een spinning coaster met inversies.

Meer lezen

18 augustus 2018

Plopsaland De Panne maakt plannen voor ‘opvolger’ Anubis The Ride

Anubis The Ride is binnenkort mogelijk niet meer de spectaculairste attractie van Plopsaland De Panne. Het park is bezig met plannen voor een nieuwe attractie die nu al 'de opvolger van Anubis The Ride' genoemd wordt.

Meer lezen