Nieuws over Persbericht

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over Persbericht.

18 september 2020

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

Plopsaland De Panne blijft voor het eerst ook na de kerstvakantie open tijdens de weekends van januari, februari en maart en gedurende de volledige krokusvakantie. […]

Meer lezen

10 maart 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

De Plopsa Group wordt binnenkort ook actief in Tsjechië. Samen met twee investeerders wil het in de hoofdstad van het land een nieuw indoorthemapark rond Maya de Bij openen. Die plannen maakte de Vlaamse pretparkgroep vandaag zelf bekend.

Meer lezen

23 december 2019

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

Plopsa neemt het noodlijdende Antwerpse indoorpretpark Comics Station over. Daarover hebben de Plopsa Group en de directie van het indoorpretpark vandaag een akkoord gesloten. In april 2020 opent het park opnieuw de deuren.

Meer lezen

23 december 2019

4 miljoenste bezoeker gevierd in Plopsa Indoor Hasselt

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Hasselt verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 4 miljoenste bezoeker. Het gezin werd overstelpt met cadeaus, waaronder een Plopsa-jaarabonnement.

Meer lezen

3 november 2019

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

Plopsa kijkt tevreden terug op de voorbije herfstvakantie. De pretparkengroep mocht een stijging noteren van 4% in bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Meer lezen

12 oktober 2019

Laura Tesoro onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland

Vrijdagavond kreeg zangeres Laura Tesoro haar eigen ster op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Aanleiding was haar liveconcert van die avond en de inhuldiging van het Proximus Theater.

Meer lezen

8 oktober 2019

Mijlpaal voor Plopsa Hotel: hoogste punt bereikt

Het hoogste punt van de ruwbouw van het Plopsa Hotel is bereikt. Het moment werd deze middag vereeuwigd met het plaatsen van een meiboom. In het najaar van 2020 moet het hotel de deuren openen.

Meer lezen

1 oktober 2019

Plopsa Theater krijgt nieuwe naam: Proximus Theater

Het Plopsa Theater in De Panne krijgt een nieuwe naam. Vanaf vrijdag 11 oktober zal de theaterzaal van Plopsaland De Panne als Proximus Theater door het leven gaan.

Meer lezen

27 september 2019

Definitief: tweede Poolse Plopsa-park komt in Warschau

Eén jaar na de opening van Majaland Kownaty, het eerste Poolse Plopsa-park, kondigt de Plopsa Group vandaag de komst van een tweede Plopsa-park in Polen aan. Het nieuwe park zal gelegen zijn in de hoofdstad van het land en krijgt de naam Majaland Warschau.

Meer lezen