Nieuws over Restaurants

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over Restaurants.

7 januari 2019

Nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel tonen kamers vol Studio 100-details

Nu de bouw van het Plopsa Hotel bij Plopsaland De Panne gestart is, is het uitkijken naar meer details over het grootschalige project. In nieuwe ontwerpen onthult het park hoe enkele kamers en het restaurant er zullen uitzien.

Meer lezen

3 november 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt menukaart Restaurant Prinsessia

Het tafelbedieningsrestaurant in het Prinsessia-kasteel in Plopsaland De Panne serveert sinds kort enkele nieuwe gerechten. Voor het eerst in drie jaar kreeg de menukaart er een grondige update.

Meer lezen

30 oktober 2017

Plopsa informeert online over allergenen in restaurants

Om bezoekers beter te kunnen informeren, deelt Plopsa vanaf nu de samenstelling en allergenen van gerechten in de restaurants. Het werkt daarvoor samen met een gespecialiseerde website.

Meer lezen

20 juli 2017

Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

Wie een spaghetti bestelt in Plopsaland De Panne, krijgt de beste van alle pret- en dierenparken. Dat blijkt uit een test van een sterrenchef in opdracht van Het Nieuwsblad.

Meer lezen

21 maart 2017

Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht hebben zowel Plopsaland als Plopsaqua De Panne een druk voorjaar voor de boeg. Beide parken zijn daarvoor nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers.

Meer lezen

20 maart 2017

Korting voor abonnementhouders in Restaurant Prinsessia

Wie vanaf dit seizoen aan tafel gaat in Restaurant Prinsessia in Plopsaland De Panne en een abonnement heeft, zal dat kunnen doen met korting.

Meer lezen

20 maart 2017

Namen attracties, winkel en horeca Heidiland bekend

Vanaf 2 april heeft Plopsaland De Panne er een nieuw themagebied bij: Heidiland. Sinds vandaag weten we hoe de attracties, winkel en het horecapunt in de zone gaan heten.

Meer lezen

24 maart 2016

Plopsa-parken introduceren vegetarisch aanbod

Vanaf deze paasvakantie is het mogelijk om in enkele restaurants in de Plopsa-parken een vegetarische maaltijd te bestellen. Dat blijkt uit de nieuwe plattegronden.

Meer lezen

25 november 2015

Menukaart Prinsessia Restaurant bekend

Vanaf zaterdag 5 december heeft Plopsaland De Panne er een nieuw restaurant bij: het Prinsessia Restaurant. Momenteel worden de laatste puntjes er op de i gezet, maar raakte bekend wat er zoal op de menukaart zal staan.

Meer lezen