Nieuws over Walk of Fame

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws over Walk of Fame.

6 juli 2017

Belle Perez krijgt Walk of Fame-ster op Nacht van de Abonnees

De Walk of Fame in Plopsaland De Panne wordt binnenkort weer uitgebreid. Zangeres Belle Perez zal komende zaterdag de 18e ster in het park onthullen.

Meer lezen

29 januari 2017

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

Vanmiddag ging Jacky Lafon's nieuwe zaalshow in première in het Plopsa Theater. Vooraf werd de zangeres en actrice door Plopsa geëerd met een ster op de Walk of Fame, die ze zelf mocht onthullen.

Meer lezen

25 januari 2017

Walk of Fame-ster voor Jacky Lafon

De Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne krijgt alweer een nieuwe ster. De 17e ster wordt uitgereikt aan zangeres en actrice Jacky Lafon.

Meer lezen

21 december 2016

Koen Crucke onthult 16e ster op Walk of Fame in Plopsaland

De Walk of Fame vlakbij het Plopsa Theater is sinds vandaag een ster rijker. Multitalent Koen Crucke had de eer om het zand weg te mogen vegen.

Meer lezen

19 december 2016

Nieuwe Walk of Fame-ster voor Koen Crucke

Komende woensdag zal er een nieuwe ster onthuld worden op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Het wordt er eentje voor zanger en acteur Koen Crucke.

Meer lezen

20 november 2016

Familie-acteurs onthullen Walk of Fame-ster in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne ontving vandaag heel wat Familie-fans voor een speciaal evenement ten voordele van Rode Neuzen Dag. Ook de acteurs uit de VTM-soap waren aanwezig en onthulden hun ster op de Walk of Fame.

Meer lezen

16 november 2016

VTM-soap Familie krijgt ster op Walk of Fame

Aanstaande zondag wordt de Walk of Fame in Plopsaland De Panne uitgebreid met een nieuwe ster. De eer valt deze keer de beurt aan de cast van de soap Familie.

Meer lezen

10 juli 2016

Plopsaland De Panne ontvangt tienduizenden abonnees voor exclusieve avond

Gisteravond werden alle Plopsa-abonnementhouders in Plopsaland De Panne verwacht voor een leuke avond met een bomvol programma. Wie al iets vroeger op de dag kwam, kon op de foto met acteurs uit F.C. De Kampioenen.

Meer lezen

11 juni 2016

Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

Voor de tweede keer nodigt Plopsa deze zomer al z'n abonnees uit voor een avond vol animatie en verrassingen. Er is een eivol programma tijdens De Nacht van de Abonnees, waaronder ook een nieuwe steronthulling.

Meer lezen
Pagina 1 van 3123