Ontdek de nieuwe folders van de Plopsa-parken!

Gepubliceerd op 07/04/2015 om 13:25

Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe folders. Traditioneel worden bij het begin van de paasvakantie ook de nieuwe folders van de Plopsa-parken uitgegeven. Je kan de folders hier bekijken.

Wat valt er dit jaar te beleven in de Plopsa-parken? Wat is er nieuw? Waar vind je meer info? Op die vragen krijg je een antwoord als je de folders van de parken doorbladert. De folders van Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo en de abonnementsfolder zijn reeds beschikbaar. Op die van de andere Plopsa-parken is het nog even wachten.

Plopsa Indoor Hasselt

Willy, Wickie De Viking en Bumba nodigen je dit seizoen uit om de folder te doorbladeren. Binnenin de folder staan onder meer de Wickie Coaster en de Buitenzone centraal. Daarnaast gaat er ook aandacht naar de dagelijkse Bumba Magico Show en evenementen zoals het K3 Weekend en de Prinsessia Dagen in mei en Kerst met Klus later dit jaar. Ook Plopsaqua krijgt de nodige aandacht.

Plopsa Coo

Plopsa Coo pakt dit jaar uit met de gloednieuwe attractie Dino Splash. De attractie opent pas deze zomer maar staat wel al centraal in de folder. De binnenzijde van de folder wijdt heel wat aandacht aan de avontuurlijke en natuurlijke aspecten van het park. Ook de evenementen en shows van dit seizoen krijgen een vermelding. Plopsa Coo organiseert deze zomer nocturnes in drie verschillende thema’s en viert voor het eerst ook Halloween.

 

Abonnementsfolder

De folder geeft bezoekers meer informatie over de prijzen en voordelen van de Plopsa-abonnementen. Naast een beknopt overzicht van de voordelen van een abonnement, staat er in de abonnementsfolder ook een overzicht van de evenementen die dit jaar georganiseerd worden in de vijf parken. Er staat ook een nog niet eerder vermeld evenement in de kalender: op 26 september vindt de Samson Run plaats in Plopsaland De Panne. Wat dat evenement juist inhoudt, is niet bekend.

Als Plopsa-abonnee krijg je ook bij heel wat andere Belgische, Nederlandse, Franse en Duitse pret- en dierenparken korting. Een overzicht daarvan kan je ook in de folder vinden.

 

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo op z’n zomers best!

3 augustus 2013

Grootse plannen voor Plopsa Coo: nieuwe attractie in 2020, later ook hotel

2 november 2019

50% korting bij Efteling voor houders van Plopsa FunCard

7 januari 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020