Ook Holiday Park organiseert evenement voor abonnees

Gepubliceerd op 30/07/2015 om 12:01

Na de succesvolle Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne begin deze maand, is nu ook Holiday Park aan de beurt. Het Duitse Plopsa-park verwent op 10 augustus al zijn abonnees.

De Nacht van de Abonnees op 11 juli in Plopsaland De Panne was een schot in de roos. Het park kondigde al aan dat het ook de volgende jaren zo’n evenement wil organiseren. Maar abonnees van Holiday Park zullen niet tot dan moeten wachten, zij worden op maandag 10 augustus getrakteerd op een leuke avond in het park.

De zogenaamde Nacht der Jahreskarten gaat van start om 19u30 met een programma dat gelijkaardig is met het abonnee-event in Plopsaland. Bij aankomst worden abonnementhouders verwelkomd met hapjes en een drankje en is er livemuziek van de band Tropical X-Mas. Om 21u trekt er een heuse kerstparade door het park. De nocturnes van Holiday Park staan dit jaar namelijk in het teken van Summer X-Mas. De avond wordt afgesloten met een vuurwerk op livemuziek.


De Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne was een groot succes

Net zoals op De Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne hebben de abonnees van Holiday Park de hele avond 25% korting in winkels en restaurants.

Naast houders van een Holiday Park Jaarkaart, Plopsa FunCard of BumbaCard, zijn ook mensen met een speciale VIP-kaart en inwoners van de gemeente Haßloch welkom. Inschrijven voor deze exclusieve avond is gratis en voor iedereen verplicht en kan via de website van het park.

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

8 maart 2016

Holiday Park neemt gloednieuwe reclamespot op

22 juni 2017

Holiday Park past logo opnieuw aan

26 januari 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020