Ook Mayaland heeft eigen website

Gepubliceerd op 21/02/2014 om 18:43

Na de lancering van de website van het Plopsa-theater begin deze maand, lanceerde Plopsa vandaag ook een speciale website voor Mayaland, het grote overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne.

Vandaag lanceerde Plopsa een eigen website voor Mayaland. Op de website over het overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne vind je alle informatie over de tien attracties, de twee eet- en drinkgelegenheden en de Maya-shop. De website is, net zoals die van het Plopsa-theater, grafisch volledig in lijn met de websites van de Plopsa-parken.

Naast alle attractie-, horeca- en winkelinfo vind je op de site ook een jaarkalender met alle openingsuren, meet and greets, evenementen en shows die in het themagedeelte zullen plaatsvinden. De site geeft ook een overzicht van de toegangsprijzen, de route, en overnachtingsmogelijkheden.

De website van Mayaland is bereikbaar via plopsa.be/mayaland-indoor en via mayaland.be. Op de homepagina van Plopsaland De Panne wordt sinds vandaag ook reclame gemaakt voor de website en de winteropening van de zone. Mayaland en het Plopsa-theater hebben sinds vandaag ook een linkje op de koepelpagina op plopsa.be. De website beschikt over een Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalige en Duitstalige versie.

Gerelateerd nieuws

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Mayaland Indoor vanaf dit weekend opnieuw open

9 januari 2019

Mayaland komende woensdagen apart geopend

30 oktober 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020