Ook Mayaland heeft eigen website

Gepubliceerd op 21/02/2014 om 18:43

Na de lancering van de website van het Plopsa-theater begin deze maand, lanceerde Plopsa vandaag ook een speciale website voor Mayaland, het grote overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne.

Vandaag lanceerde Plopsa een eigen website voor Mayaland. Op de website over het overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne vind je alle informatie over de tien attracties, de twee eet- en drinkgelegenheden en de Maya-shop. De website is, net zoals die van het Plopsa-theater, grafisch volledig in lijn met de websites van de Plopsa-parken.

Naast alle attractie-, horeca- en winkelinfo vind je op de site ook een jaarkalender met alle openingsuren, meet and greets, evenementen en shows die in het themagedeelte zullen plaatsvinden. De site geeft ook een overzicht van de toegangsprijzen, de route, en overnachtingsmogelijkheden.

De website van Mayaland is bereikbaar via plopsa.be/mayaland-indoor en via mayaland.be. Op de homepagina van Plopsaland De Panne wordt sinds vandaag ook reclame gemaakt voor de website en de winteropening van de zone. Mayaland en het Plopsa-theater hebben sinds vandaag ook een linkje op de koepelpagina op plopsa.be. De website beschikt over een Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalige en Duitstalige versie.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Carnaval met Kabouter Klus in Mayaland Indoor

4 maart 2017

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

28 februari 2019

Plopsa Coo wil uitbreiden: nieuw masterplan vanaf 2020

20 maart 2019

Plopsaland De Panne viert 20e verjaardag met nieuw logo

19 maart 2019

Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

18 maart 2019