Ook Mayaland heeft eigen website

— Gepubliceerd op 21/02/2014 om 18:43 —

Na de lancering van de website van het Plopsa-theater begin deze maand, lanceerde Plopsa vandaag ook een speciale website voor Mayaland, het grote overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne.

Vandaag lanceerde Plopsa een eigen website voor Mayaland. Op de website over het overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne vind je alle informatie over de tien attracties, de twee eet- en drinkgelegenheden en de Maya-shop. De website is, net zoals die van het Plopsa-theater, grafisch volledig in lijn met de websites van de Plopsa-parken.

Naast alle attractie-, horeca- en winkelinfo vind je op de site ook een jaarkalender met alle openingsuren, meet and greets, evenementen en shows die in het themagedeelte zullen plaatsvinden. De site geeft ook een overzicht van de toegangsprijzen, de route, en overnachtingsmogelijkheden.

De website van Mayaland is bereikbaar via plopsa.be/mayaland-indoor en via mayaland.be. Op de homepagina van Plopsaland De Panne wordt sinds vandaag ook reclame gemaakt voor de website en de winteropening van de zone. Mayaland en het Plopsa-theater hebben sinds vandaag ook een linkje op de koepelpagina op plopsa.be. De website beschikt over een Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalige en Duitstalige versie.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Mayaland sluit vroeger op 11 januari 2014

28 december 2013

Mayaland nu ook geopend tijdens wintermaanden

3 juni 2013

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018