Ook Mayaland heeft eigen website

Gepubliceerd op 21/02/2014 om 18:43

Na de lancering van de website van het Plopsa-theater begin deze maand, lanceerde Plopsa vandaag ook een speciale website voor Mayaland, het grote overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne.

Vandaag lanceerde Plopsa een eigen website voor Mayaland. Op de website over het overdekte themagedeelte van Plopsaland De Panne vind je alle informatie over de tien attracties, de twee eet- en drinkgelegenheden en de Maya-shop. De website is, net zoals die van het Plopsa-theater, grafisch volledig in lijn met de websites van de Plopsa-parken.

Naast alle attractie-, horeca- en winkelinfo vind je op de site ook een jaarkalender met alle openingsuren, meet and greets, evenementen en shows die in het themagedeelte zullen plaatsvinden. De site geeft ook een overzicht van de toegangsprijzen, de route, en overnachtingsmogelijkheden.

De website van Mayaland is bereikbaar via plopsa.be/mayaland-indoor en via mayaland.be. Op de homepagina van Plopsaland De Panne wordt sinds vandaag ook reclame gemaakt voor de website en de winteropening van de zone. Mayaland en het Plopsa-theater hebben sinds vandaag ook een linkje op de koepelpagina op plopsa.be. De website beschikt over een Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalige en Duitstalige versie.

Gerelateerd nieuws

Persvoorstelling Maya de bij in 3D in Mayaland

19 september 2012

Diverse prijsstijgingen bij Plopsa-parken in 2018

7 januari 2018

Krokusvakantie met Kaatje en Ketnet Musical in de Plopsa-parken

28 februari 2019

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019