Ook Plopsa Indoor Hasselt krijgt nieuwe K3-attracties

Gepubliceerd op 23/09/2012 om 21:44

Plopsa Indoor Hasselt wil uitbreiden met een nieuwe attractie in de Buitenzone. De K3 Brandweermolen wordt, na de K3 Zweefmolen, de tweede attractie in het thema van de populaire meidengroep. Ook Het Verkeerspark krijgt het nieuwe thema.

Het in december 2005 geopende Plopsa Indoor Hasselt is dankzij de uitgesproken thematisering en overdekt karakter een unicum in België. Om het unieke karakter van het park te behouden, blijft Plopsa investeren in het park. Plopsa plant één nieuwe attractie: de K3 Brandweermolen. Daarbovenop wordt het bestaande verkeerspark in een K3-kleedje gestopt. Met de uitbreiding en herthematisering is een investering van 250.000 euro gemoeid.

De Brandweermolen en Het Verkeerspark zullen volledig in het teken staan van K3, één van Vlaanderens bekendste muziekgroepen. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen! We vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Hasselt te hebben”, laten Karen, Kristel en Josje weten.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Wij blijven investeren in ons product, want wij willen onze bezoekers blijven verwennen.

Ook de stad Hasselt is zeer tevreden met deze uitbreiding. “Zo zijn al onze partners aan het investeren in de infrastructuur van de Grenslandhallen. Het geeft de dynamiek aan die er momenteel op de site leeft”, aldus Tom Vandeput, voorzitter van de Grenslandhallen.

K3 verkeersklas

K3 wordt eveneens geïntroduceerd in De Verkeersklas. Vanaf januari 2013 kunnen scholen deze unieke K3-verkeersles boeken tijdens een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt.

Gerelateerd nieuws

Plopsa organiseert ludieke actie rond verkiezingen

20 mei 2014

Plopsa doet gooi naar verbreking wereldrecord paaseierenrapen

24 maart 2016

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020