Ook Plopsa Indoor Hasselt krijgt nieuwe K3-attracties

Gepubliceerd op 23/09/2012 om 21:44

Plopsa Indoor Hasselt wil uitbreiden met een nieuwe attractie in de Buitenzone. De K3 Brandweermolen wordt, na de K3 Zweefmolen, de tweede attractie in het thema van de populaire meidengroep. Ook Het Verkeerspark krijgt het nieuwe thema.

Het in december 2005 geopende Plopsa Indoor Hasselt is dankzij de uitgesproken thematisering en overdekt karakter een unicum in België. Om het unieke karakter van het park te behouden, blijft Plopsa investeren in het park. Plopsa plant één nieuwe attractie: de K3 Brandweermolen. Daarbovenop wordt het bestaande verkeerspark in een K3-kleedje gestopt. Met de uitbreiding en herthematisering is een investering van 250.000 euro gemoeid.

De Brandweermolen en Het Verkeerspark zullen volledig in het teken staan van K3, één van Vlaanderens bekendste muziekgroepen. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen! We vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Hasselt te hebben”, laten Karen, Kristel en Josje weten.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Wij blijven investeren in ons product, want wij willen onze bezoekers blijven verwennen.

Ook de stad Hasselt is zeer tevreden met deze uitbreiding. “Zo zijn al onze partners aan het investeren in de infrastructuur van de Grenslandhallen. Het geeft de dynamiek aan die er momenteel op de site leeft”, aldus Tom Vandeput, voorzitter van de Grenslandhallen.

K3 verkeersklas

K3 wordt eveneens geïntroduceerd in De Verkeersklas. Vanaf januari 2013 kunnen scholen deze unieke K3-verkeersles boeken tijdens een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt.

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Hasselt

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden ontvangen K3!

23 april 2014

Plopsa Indoor Hasselt steunt spaarpootjesverkoop van Q-music

31 oktober 2013

Samson en Gert kerstshow ook te zien in Ethias Theater

9 juli 2014

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

13 februari 2019

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019