Opening Plopsaqua live uitgezonden op televisie

Gepubliceerd op 16/03/2015 om 20:58

Komende zaterdag wordt Plopsaqua officieel geopend. Het belooft een spetterende show te worden die live zal worden uitgezonden op televisie.

Na een bouwperiode van 18 maanden en de eerste tests is Plopsaqua klaar voor de opening. Vanaf zondag 22 maart is het grote publiek welkom voor een duik in het water en een rit in de glijbanen. Eén dag eerder, op zaterdag 21 maart, vindt in het Plopsa Theater de feestelijke opening plaats.

Die feestelijke opening kan in de provincie West-Vlaanderen live gevolgd worden op televisie. De regionale zender Focus & WTV zendt de hele show rechtstreeks en integraal uit vanaf 19u. Niet-West-Vlamingen kunnen de uitzending volgen via de livestream op de website van de zender.

Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur Plopsa:
Wij zijn bijzonder vereerd dat Focus & WTV onze openingsshow live uitzendt en dat we zo’n groot feest met duizenden (wie weet tienduizenden) kindjes kunnen delen. Het belooft een verrassende show te worden, zowel voor jong als oud!

Plopsaqua is één van de grote nieuwigheden die Plopsaland De Panne opent voor zijn 15e verjaardag. Dat zal ook duidelijk zijn in de show, gepresenteerd door Luc Appermont. Tijdens de show, die door gaat in het Plopsa Theater, wordt met onder andere de familie Florizoone (bezielers van het voormalige Meli-Park) teruggeblikt op 15 jaar Plopsa. Er worden ook beelden getoond van de bouw van het waterpark en de tests van Gert Verhulst en Hans Bourlon. Daarna is er ook een optreden van Wickie De Viking en Prinsessia en wordt er afgeteld naar de opening.

De live-uitzending begint om 19u op Focus & WTV en www.focus-wtv.be.

Gerelateerd nieuws

Plopsaqua Haßloch krijgt opnieuw ‘nee’ van gemeente

14 september 2017

Inwoners De Panne voordelig naar Plopsaqua

3 februari 2015

Studio 100-figuren duiken op in Plopsaqua

28 december 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020