Opening Plopsaqua live uitgezonden op televisie

— Gepubliceerd op 16/03/2015 om 20:58 —

Komende zaterdag wordt Plopsaqua officieel geopend. Het belooft een spetterende show te worden die live zal worden uitgezonden op televisie.

Na een bouwperiode van 18 maanden en de eerste tests is Plopsaqua klaar voor de opening. Vanaf zondag 22 maart is het grote publiek welkom voor een duik in het water en een rit in de glijbanen. Eén dag eerder, op zaterdag 21 maart, vindt in het Plopsa Theater de feestelijke opening plaats.

Die feestelijke opening kan in de provincie West-Vlaanderen live gevolgd worden op televisie. De regionale zender Focus & WTV zendt de hele show rechtstreeks en integraal uit vanaf 19u. Niet-West-Vlamingen kunnen de uitzending volgen via de livestream op de website van de zender.

Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur Plopsa:
Wij zijn bijzonder vereerd dat Focus & WTV onze openingsshow live uitzendt en dat we zo’n groot feest met duizenden (wie weet tienduizenden) kindjes kunnen delen. Het belooft een verrassende show te worden, zowel voor jong als oud!

Plopsaqua is één van de grote nieuwigheden die Plopsaland De Panne opent voor zijn 15e verjaardag. Dat zal ook duidelijk zijn in de show, gepresenteerd door Luc Appermont. Tijdens de show, die door gaat in het Plopsa Theater, wordt met onder andere de familie Florizoone (bezielers van het voormalige Meli-Park) teruggeblikt op 15 jaar Plopsa. Er worden ook beelden getoond van de bouw van het waterpark en de tests van Gert Verhulst en Hans Bourlon. Daarna is er ook een optreden van Wickie De Viking en Prinsessia en wordt er afgeteld naar de opening.

De live-uitzending begint om 19u op Focus & WTV en www.focus-wtv.be.

De beste kortingen voor Plopsaqua De Panne

Gerelateerd nieuws

Antwerpen grootste kanshebber voor Plopsaqua

14 januari 2017

Plopsa bij laatste 2 kandidaten voor waterpark in Wallonië

28 november 2017

Plannen subtropisch zwembad voorgesteld

24 juli 2012

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018