Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

Gepubliceerd op 06/12/2017 om 20:12

Plopsa heeft de openingstijden voor komend jaar toegevoegd aan de websites van de parken. Net zoals vorig jaar zijn er opnieuw enkele ingrijpende veranderingen gebeurd.

Na de jaarrond opening van Plopsaqua De Panne die dit jaar geïntroduceerd werd, zijn er opnieuw een aantal grote wijzigingen te bespeuren in de kalenders voor 2018. We hebben de meest opvallende veranderingen opgelijst.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne zal in 2019 de poorten weer openen vanaf zondag 1 april. 31 maart wordt meteen de eerste van de voorlopig twee uitverkochte dagen die op de kalender staan, naast 16 september. Het seizoen loopt af op zondag 9 januari 2019.

Opvallend is dat de zomernocturnes in Plopsaland De Panne voor het eerst op woensdagen zullen plaatsvinden. Tot nu toe waren steevast een aantal zaterdagavonden gereserveerd voor nocturnes. In Plopsa Coo zijn en blijven de zomerse nocturnes op woensdagavond.

Alle openingstijden van Plopsaland De Panne in 2018 vind je hier.

Plopsaqua De Panne

De jaarrond opening van Plopsaqua dit jaar blijkt een succes, want ook in 2018 zal het park op alle dagen van het jaar geopend zijn. Enkel van 9 tot en met 11 januari 2018 blijft het waterpark dicht, mogelijk vanwege onderhoud. Bovendien zal Plopsaqua nu iedere maandag en vrijdag tot 20u open blijven.

Het volledige overzicht van openingsdagen en -tijden voor Plopsaqua staat hier.

Plopsa Indoor Hasselt

Bij Plopsa Indoor Hasselt zijn er geen wijzigingen bij de openingstijden in 2018. Op dinsdagen en donderdagen buiten de vakanties na, zal het overdekte themapark in Hasselt iedere dag open zijn.

Op deze pagina kan je de openingstijden van Plopsa Indoor Hasselt terugvinden.

Plopsa Indoor Coevorden

Ook Plopsa Indoor Coevorden blijft dagelijks geopend, met uitzondering van maandagen buiten de Nederlandse vakanties. Voorlopig staat enkel de kalender tot en met 31 augustus 2018 online. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het park vanaf september gesloten blijft, dus mogelijk moet de najaarskalender nog bepaald worden.

Klik hier en bekijk de volledige kalender voor Plopsa Indoor Coevorden in 2018.

Lees ook: Eerste tarieven voor Plopsa-parken in 2018 nu online

Plopsa Coo

Seizoen 2018 gaat in Plopsa Coo van start op zaterdag 31 maart. Het park plant 7 nocturnes: op zes woensdagen in juli en augustus en ééntje op 31 oktober, op Halloween. 4 november 2018 wordt de laatste dag van het jaar voor het Plopsa-park in de Ardennen.

Op welke dagen Plopsa Coo precies geopend is, vind je hier terug. Momenteel loopt er een vroegboekactie voor Plopsa Coo met 10 euro korting per ticket.

Holiday Park

2018 wordt een extra lang seizoen voor het Duitse Plopsa-park. Het seizoen start op zaterdag 24 maart, twee weken vroeger dan in 2017. Daarnaast blijft Holiday Park ook enkele dagen langer open, waardoor er een extra Halloween-nocturne kan plaatsvinden op 3 november. Op 4 november 2018 sluit Holiday Park het seizoen af.

Volgende zomer gaat in Holiday Park een nieuw indoor-themagebied open. Daardoor zou een deel van het park ook in de winterperiode opengesteld kunnen worden, liet het park deze zomer weten. Die staat momenteel nog niet in de kalender voor komend jaar, maar wordt mogelijk nog toegevoegd.

De openingstijden van Holiday Park staan verzameld op deze pagina. Holiday Park geeft nu 10 euro korting per ticket voor bezoekers die hun tickets nu al bestellen.

Gerelateerd nieuws

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Holiday Park uitverkocht op 21 september 2014

18 september 2014

14e titel beste achtbaan van Europa voor Expedition GeForce

13 september 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Eerste tarieven voor Plopsa-parken in 2018 nu online