Openparkdagen bij Plopsa in de paasvakantie

Gepubliceerd op 12/03/2014 om 21:39

Wil je samen met je klas een schoolreis maken naar een Plopsa-park? Dan nodigt Plopsa u deze paasvakantie graag uit voor de openparkdagen in de Belgische Plopsa-parken!

Het einde van het schooljaar komt stilaan in zicht, dus wordt het tijd om schoolreizen te plannen! Om de leerkrachten te helpen bij hun keuze, organiseert Plopsa tijdens de paasvakantie (van 6 tot 21 april) openparkdagen in de Belgische Plopsa-parken.

Leerkrachten kunnen tijdens de openparkdagen gratis een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Een begeleider kan tijdens de openparkdagen de parken bezoeken voor respectievelijk 20 euro, 12,25 euro en 14 euro. Kinderen onder de één meter betalen 9,99 euro in de drie parken. Opgelet: tickets voor de openparkdagen gelden niet als ticket voor de schoolreis!

Tickets voor de schoolreis zelf, kunnen besteld worden via de formulieren voor de Belgische Plopsa-parken en Plopsa Indoor Coevorden. Meer info over schoolreizen kan je vinden op Plopsa.be. Ter voorbereiding van de schoolreizen kan je ook educatieve pakketten downloaden.

De openparkdagen vinden plaats in de Belgische Plopsa-parken van 6 tot 21 april en op aanvraag kan u ook een bezoek brengen aan Plopsa Indoor Coevorden. Hiervoor kan u een aanvraag indienen via info@plopsa.nl.

Gerelateerd nieuws

500.000 paaseitjes te rapen in de Plopsa-parken

31 maart 2015

Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

10 april 2016

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020