Openparkdagen bij Plopsa in de paasvakantie

Gepubliceerd op 12/03/2014 om 21:39

Wil je samen met je klas een schoolreis maken naar een Plopsa-park? Dan nodigt Plopsa u deze paasvakantie graag uit voor de openparkdagen in de Belgische Plopsa-parken!

Het einde van het schooljaar komt stilaan in zicht, dus wordt het tijd om schoolreizen te plannen! Om de leerkrachten te helpen bij hun keuze, organiseert Plopsa tijdens de paasvakantie (van 6 tot 21 april) openparkdagen in de Belgische Plopsa-parken.

Leerkrachten kunnen tijdens de openparkdagen gratis een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Een begeleider kan tijdens de openparkdagen de parken bezoeken voor respectievelijk 20 euro, 12,25 euro en 14 euro. Kinderen onder de één meter betalen 9,99 euro in de drie parken. Opgelet: tickets voor de openparkdagen gelden niet als ticket voor de schoolreis!

Tickets voor de schoolreis zelf, kunnen besteld worden via de formulieren voor de Belgische Plopsa-parken en Plopsa Indoor Coevorden. Meer info over schoolreizen kan je vinden op Plopsa.be. Ter voorbereiding van de schoolreizen kan je ook educatieve pakketten downloaden.

De openparkdagen vinden plaats in de Belgische Plopsa-parken van 6 tot 21 april en op aanvraag kan u ook een bezoek brengen aan Plopsa Indoor Coevorden. Hiervoor kan u een aanvraag indienen via info@plopsa.nl.

Gerelateerd nieuws

Plopsa organiseert ludieke actie rond verkiezingen

20 mei 2014

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo beleefden goede paasvakantie

21 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020