Opnieuw spookhuis tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 07/10/2014 om 11:43

Na drie jaar zal er tijdens de Halloweenperiode opnieuw een spookhuis staan in Plopsaland De Panne. Verder staat er tijdens Halloween ook een Piet Piraatshow gepland en is Ketnet King Size te gast in het Plopsa-theater.

Vandaag hebben al heel wat Plopsa-abonnees het driemaandelijkse PlopsaFUN-magazine in de bus gekregen. In het magazine wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan de najaarsevenementen zoals Halloween, Sinterklaas en Kerst.

Plopsaland De Panne

Mega Mindy boevendagen (11, 12, 18 en 19/10)
Mega Mindy zal na drie jaar opnieuw te gast zijn in Plopsaland. Ze zal er samen met het politiekorps de boeven vangen. Als alle boeven gevangen zijn, breekt er op het Dorpsplein een groot feest los, want iedere dag wordt afgesloten met een heuse liveshow!

Halloween (25/10 tot 2/11)
Naar jaarlijkse gewoonte is Piet Piraat tijdens Halloween van de partij in Plopsaland De Panne. Gedurende de hele Halloweenperiode is er extra (griezel)animatie, een Piet Piraat-show en staat er een spookhuis in het park. Of het opnieuw het Boobytrap Hotel zal zijn en waar het spookhuis zal staan, is nog niet bekend. Het is alweer drie jaar geleden dat er tijdens Halloween een spookhuis in het park te vinden was.

Bovendien is er in het Plopsa-theater ook een Ketnet-show met Charlotte. Tijdens de Ketnet Halloween nocturnes (27 tot 31 oktober) is Ketnet King Size te gast in het theater en zijn alle bezoekers de centrale gasten. Na de show is er ook nog een vuurwerk.

Sint-weekends (weekends van 8/11 tot 7/12)
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn ook dit jaar weer van de partij. Ze belonen alle brave kindjes met cadeautjes en lekkernijen. In de namiddag barst het feest los in het Plopsa-theater, tijdens De Grote Zwarte Pieten Show.

Winter Plopsaland (13, 14 en 20/12 tot 4/1)
In de maand december is het extra gezellig in Plopsaland De Panne. Winter Plopsaland nodigt iedereen uit om de kerstsfeer te komen opsnuiven in het prachtig versierde Plopsaland. Van 26 tot 30 december wordt het extra gezellig, want dan is het Ketnet Kerst met een speciale Ketnet Kerstshow in het theater.

Plopsa Indoor Hasselt

Mega Mindy Halloween (27 tot 31/10)
Ook Mega Mindy houdt van Halloween! In Plopsa Indoor Hasselt is er van 27 tot 31 oktober een interactief evenement waarbij de bezoekers Mega Mindy kunnen helpen om het park te vrijwaren van een misdaad. Spannend!

Sint-weekends (weekends van 29/11 tot 7/12)
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn ook dit jaar weer van de partij. Ze belonen alle brave kindjes met cadeautjes en lekkernijen.

Kerst met Klus (20/12 tot 4/1)
Kabouter Klus brengt de kerstvakantie door in Plopsa Indoor Hasselt. Met zijn knutselkunsten tovert hij het park in een mum van tijd om tot een heus winterparadijs. Bovendien is er ook nog een leuke kaboutershow met Klus.

Plopsa Indoor Coevorden

Halloween met Klus (11 tot 26/10)
Zin om Halloween te vieren? Dat kan in Plopsa Indoor Coevorden! Kabouter Klus zorgt voor spoken, pompoenen en heksen. Bereid je maar al voor op een griezelleuke dag…

Mega Mindy boevendagen (15 en 16/11)
In Plopsa Indoor Coevorden is er op 15 en 16 november een interactief evenement waarbij de bezoekers Mega Mindy kunnen helpen om het park te vrijwaren van een misdaad. Spannend!

Sint-weekends (weekends van 29/11 tot 7/12)
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn ook dit jaar weer van de partij. Ze belonen alle brave kindjes met cadeautjes en lekkernijen.

Kerst met Bobo (20/12 tot 4/1)
Bobo bezorgt je tijdens de kerstvakantie de nodige winterkriebels. Breng en bezoekje aan het park en geniet van een winterse uitstap!

Holiday Park

Rocking Halloween (18, 24, 25 en 31/10)
De Pompoenkoning heeft de weg naar Holiday Park gevonden en vind het er best leuk… Bovendien doet hij niets liever dan door het park te wandelen en bezoekers aan het schrikken te brengen!

Evenementen onder voorbehoud van wijzigingen

Gerelateerd nieuws

Holiday Park investeert 3 miljoen euro in nieuwigheden

27 maart 2015

Eigen abonnementen voor Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park

9 december 2012

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020