Vandaag vertaalde Rosanne van Esch, docente gebarentaal, samen met Deborah Dehaerne live het optreden van K3 in Plopsaland De Panne ter gelegenheid van de 15e verjaardag van de meidengroep. Zo konden ook slechthorende kinderen genieten van de bekendste K3-hits.  "> Vandaag vertaalde Rosanne van Esch, docente gebarentaal, samen met Deborah Dehaerne live het optreden van K3 in Plopsaland De Panne ter gelegenheid van de 15e verjaardag van de meidengroep. Zo konden ook slechthorende kinderen genieten van de bekendste K3-hits.  "> Vandaag vertaalde Rosanne van Esch, docente gebarentaal, samen met Deborah Dehaerne live het optreden van K3 in Plopsaland De Panne ter gelegenheid van de 15e verjaardag van de meidengroep. Zo konden ook slechthorende kinderen genieten van de bekendste K3-hits.  ">

Optreden K3 live vertaald in gebarentaal

Gepubliceerd op 22/09/2013 om 18:14

Vandaag vertaalde Rosanne van Esch, docente gebarentaal, samen met Deborah Dehaerne live het optreden van K3 in Plopsaland De Panne ter gelegenheid van de 15e verjaardag van de meidengroep. Zo konden ook slechthorende kinderen genieten van de bekendste K3-hits.

De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch en de Vlaamse gebarentolk Deborah Dehaerne vertaalden op zondag 22 september het volledige optreden van de meiden van K3 live in gebarentaal. De docente Nederlandse gebarentaal maakte eerder ook videoclips van K3-liedjes voor dove kinderen en dit met als doel muziek dichter te brengen bij de kinderen.

“Dove kinderen horen de muziek niet, maar ze voelen wel geluidstrillingen en herkennen zo het ritme. Als ik daarbij de tekst uitbeeld, krijgen ze ook dat mee. Dat heeft me veel voldoening.”, vertelt Rosanne.

Ook volgend weekend vieren Karen, Kristel en Josje de 15e verjaardag van K3. Op zondag 29 september afgehuurd en enkel toegankelijk voor mensen die in het bezit zijn van een ticket van het bedrijf of organisatie die het park afhuurt.

Foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Gerelateerd nieuws

Plopsaland maakt openingsdatum Dino Splash bekend

8 juli 2019

De nieuwe parkfolders zijn er!

31 maart 2013

Meli-Park Expo brengt geschiedenis weer tot leven

25 juni 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020