Op zondag 22 september zal het hele optreden van de meiden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden in gebarentaal. De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch zal hiervoor speciaal naar Plopsaland De Panne komen. Eerder vertaalde ze ook al enkele videoclips van Karen, Kristel en Josje in gebarentaal.  "> Op zondag 22 september zal het hele optreden van de meiden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden in gebarentaal. De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch zal hiervoor speciaal naar Plopsaland De Panne komen. Eerder vertaalde ze ook al enkele videoclips van Karen, Kristel en Josje in gebarentaal.  "> Op zondag 22 september zal het hele optreden van de meiden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden in gebarentaal. De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch zal hiervoor speciaal naar Plopsaland De Panne komen. Eerder vertaalde ze ook al enkele videoclips van Karen, Kristel en Josje in gebarentaal.  ">

Optreden K3 op 22 september ook in gebarentaal!

Gepubliceerd op 11/09/2013 om 13:35

Op zondag 22 september zal het hele optreden van de meiden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden in gebarentaal. De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch zal hiervoor speciaal naar Plopsaland De Panne komen. Eerder vertaalde ze ook al enkele videoclips van Karen, Kristel en Josje in gebarentaal.

De Nederlandse docente gebarentaal Rosanne van Esch zal op zondag 22 september het volledige optreden van de meiden van K3 live vertalen in gebarentaal. Die dag zal ze naar Plopsaland De Panne afzakken om samen met Karen, Kristel en Josje op de kiosk te staan.

De docente Nederlandse gebarentaal maakte eerder ook videoclips van K3-liedjes voor dove kinderen en dit met als doel muziek dichter te brengen bij de kinderen. “Dove kinderen horen de muziek niet, maar ze voelen wel geluidstrillingen en herkennen zo het ritme. Als ik daarbij de tekst uitbeeld, krijgen ze ook dat mee. Dat heeft me veel voldoening.”, vertelt Rosanne.

K3 was onmiddellijk te vinden voor de samenwerking met Rosanne op 22 september: “Wij vinden het fantastisch dat ook dove en slechthorende kinderen ten volle van onze muziek kunnen genieten en zo onze teksten kunnen begrijpen. We kijken er naar uit!”

Rosanne uit het Nederlandse Sint-Oedenrode komt met veel plezier naar Plopsaland De Panne: “Het is een droom om samen met de meiden van K3 te mogen optreden. Ik kreeg de playlist van de show en ben momenteel druk aan het repeteren. Heel spannend allemaal!”


Rosanne van Esch in Plopsa Indoor Coevorden

De meiden van K3 vieren op 14, 15, 21, 22 en 28 september hun 15de verjaardag met een spetterende liveshow op de nieuwe kiosk van Plopsaland De Panne. Het optreden van Karen, Kristel en Josje is begrepen in de toegangsprijs van Plopsaland De Panne.

Gerelateerd nieuws

Het nieuwe ‘PlopsaFUN magazine’ is er!

27 juni 2013

Plopsaland De Panne gaat ticketautomaten plaatsen

17 december 2017

Mega Toby krijgt eigen themafiguur in Plopsaland De Panne

27 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020