Pasen in Plopsa Indoor Hasselt met Klus

Gepubliceerd op 12/04/2014 om 20:48

Nog tot en met het einde van de paasvakantie kan je Kabouter Klus dagelijks vinden in Plopsa Indoor Hasselt. Op het programma staan onder andere een heuse paasshow en een meet and greet met Kabouter Klus.

Traditiegetrouw vieren Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden tijdens de paasvakantie Pasen. Plopsaland De Panne doet dat met Kabouters Plop en Lui en Plopsa Indoor Coevorden met het blauwe konijn Bobo. Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt deze paasvakantie een andere kabouter, namelijk Kabouter Klus.

Klus verwelkomt iedereen bij het Theater op het Dorpsplein voor een leuke show. De show zit weer boordevol kabouterhits waarop iedereen kan én mag dansen en zingen. Later op de dag nodigt Klus iedereen uit om bij hem op de schoot te zitten voor een leuke foto tijdens de meet and greet.

Kabouter Klus viert nog tot en met maandag 21 april Pasen in Plopsa Indoor Hasselt.

Bumba Magico Show
Bumba en Bumbalu stellen hun circus dagelijks op in Plopsa Indoor Hasselt en geven er een leuke show. Tijdens de show halen de twee clowns hun beste grappen en goocheltrucs uit. Natuurlijk zijn ook hun vriendjes Carla, Kiwi en Tumbi erbij!

Nieuwtjes
Sinds vorig weekend speelt er in het Theater een nieuwe Bumba show onder de naam Bumba Magico Show. De show was vorig jaar te zien in Plopsaland De Panne. Ook in Plopsa Indoor Hasselt is de cd met allerlei Maya-liedjes te koop. Je hebt de cd al voor slechts 9,99 euro.

Foto’s

    

    

   

Video

Gerelateerd nieuws

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

5 november 2014

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019