Pasen in Plopsa Indoor Hasselt met Klus

Gepubliceerd op 12/04/2014 om 20:48

Nog tot en met het einde van de paasvakantie kan je Kabouter Klus dagelijks vinden in Plopsa Indoor Hasselt. Op het programma staan onder andere een heuse paasshow en een meet and greet met Kabouter Klus.

Traditiegetrouw vieren Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden tijdens de paasvakantie Pasen. Plopsaland De Panne doet dat met Kabouters Plop en Lui en Plopsa Indoor Coevorden met het blauwe konijn Bobo. Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt deze paasvakantie een andere kabouter, namelijk Kabouter Klus.

Klus verwelkomt iedereen bij het Theater op het Dorpsplein voor een leuke show. De show zit weer boordevol kabouterhits waarop iedereen kan én mag dansen en zingen. Later op de dag nodigt Klus iedereen uit om bij hem op de schoot te zitten voor een leuke foto tijdens de meet and greet.

Kabouter Klus viert nog tot en met maandag 21 april Pasen in Plopsa Indoor Hasselt.

Bumba Magico Show
Bumba en Bumbalu stellen hun circus dagelijks op in Plopsa Indoor Hasselt en geven er een leuke show. Tijdens de show halen de twee clowns hun beste grappen en goocheltrucs uit. Natuurlijk zijn ook hun vriendjes Carla, Kiwi en Tumbi erbij!

Nieuwtjes
Sinds vorig weekend speelt er in het Theater een nieuwe Bumba show onder de naam Bumba Magico Show. De show was vorig jaar te zien in Plopsaland De Panne. Ook in Plopsa Indoor Hasselt is de cd met allerlei Maya-liedjes te koop. Je hebt de cd al voor slechts 9,99 euro.

Foto’s

    

    

   

Video

Gerelateerd nieuws

Heel wat nieuwtjes onthuld op PlopsaFanday

29 november 2014

Plopsa deelt 35.000 Belgische peren uit!

21 augustus 2014

Het wordt een gezellige winter bij Plopsa!

25 november 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020