PAW Patrol-figuren komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor fanweekend

Gepubliceerd op 05/04/2018 om 12:56

Dit weekend zet Plopsa Indoor Hasselt de deuren open voor Chase en Marshall, de pups van de populaire serie PAW Patrol. De komende weken brengen ze ook de andere Plopsa-parken een bezoekje.

Tijdens het weekend van 7 en 8 april laten Chase en Marshall – de pups uit het bekende kinderprogramma PAW Patrol – hun heldhaftige brandweer- en politietaken even achterwege en komen ze naar Plopsa Indoor Hasselt voor twee dagen vol meet and greets. De allerkleinsten krijgen er niet alleen de kans om de figuren in levenden lijve te ontmoeten, maar kunnen ook op de foto met hen.

Daarnaast staat er dit weekend ook een show met de echte Kabouter Klus van televisie op het programma. De hele paasvakantie lang brengt hij zijn show Klus en Het Paasklokje in het Theater van Plopsa Indoor Hasselt. Zowel de Klus Show als de meet and greets met PAW Patrol zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Tickets voor Plopsa Indoor Hasselt zijn nu verkrijgbaar met een korting van 5 euro per ticket. Klik hier voor meer informatie over de actie en om te bestellen.

Na Plopsa Indoor Hasselt krijgen ook de andere Plopsa-parken de PAW Patrol-pups over de vloer. Plopsaland De Panne organiseert van 28 april tot en met 1 mei de Nickelodeon Fandays, met onder andere de figuren uit PAW Patrol. Op 20 en 21 mei mag Plopsa Indoor Coevorden Chase en Marshall begroeten voor een meet and greet. Ten slotte is Plopsa Coo op 15 augustus aan de beurt.

Op zaterdag 14 april is Plopsa Indoor Hasselt volledig uitverkocht. Bezoekers kunnen op deze dag wel terecht in één van de andere Plopsa-parken. Plopsa Coo ligt slechts op een uurtje rijden van Plopsa Indoor Hasselt en biedt avontuurlijke attracties in de prachtige omgeving van de Amblève-vallei en de Watervallen van Coo. Ook Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne zijn geopend.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Leer zondag snowboarden in Plopsa Indoor Hasselt!

13 oktober 2016

Plopsa deelt 35.000 Belgische peren uit!

21 augustus 2014

Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht op 30 november 2014

27 november 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020