Piet Piraat en Berend Brokkenpap kozen de beste pompoensoep

Gepubliceerd op 30/10/2014 om 09:14

Gisteren proefden Piet Piraat en Berend Brokkenpap vier verschillende pompoensoepen. Evy D’haeyer uit Balegem maakt volgens hen de beste pompoensoep en wint een jaar gratis toegang tot de Plopsa-parken.

Plopsa ging, naar aanleiding van Halloween, weer op zoek naar de heerlijkste pompoensoep. Maar liefst 1.410 recepten werden ingezonden. Volgens Sebastien Momerency van Plopsa was de respons op de Facebook-oproep overweldigend. “Het kiezen van de vier finalisten was dan ook geen gemakkelijke opdracht voor onze chefs!” voegt hij eraan toe.

De finalisten waren Peggy De Block uit Nieuwkerke, Heidi Boey uit Oostende, Lynn David uit Roeselare en Evy D’haeyer uit Balegem. Zij werden gisteren samen met hun gezin uitgenodigd in Plopsaland De Panne. Berend Brokkenpap en Piet Piraat proefden de zelfgemaakte soep van alle finalisten en kozen hieruit de winnaar. De pompoensoep van Evy D’haeyer uit Balegem werd door de twee piraten uitgeroepen tot de allerbeste pompoensoep van de lage landen! Zij wint samen met haar gezin een jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken.


De winnares samen met haar gezin en Piet Piraat en Berend Brokkenpap (foto: Plopsa)

Sebastien Momerency, digital manager Plopsa:
Onze fans zijn een hechte community. Zo worden tijdens de Halloweenperiode erg veel recepten voor pompoensoep uitgewisseld op onze Plopsa-Facebook-pagina. Ook dit jaar beweerden heel wat mama’s en papa’s dat hun pompoensoep de allerlekkerste is. Daarom besloten we net als vorig jaar een competitie te organiseren waarbij we officieel een winnaar kunnen bekronen!

Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap tijdens een spannende Halloweenshow. Het ganse pretpark is de hele vakantie doordrongen van een gezellige Halloweensfeer met extra animatie. Op weekdagen organiseert Plopsaland De Panne daarbovenop de Ketnet Halloween nocturnes. Op deze dagen is er een is spetterend optreden van Ketnet King Size on stage. Het park is dan open tot 19 uur, met als afsluiter een magisch vuurwerk.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne bouwt nieuwe ingang en Mega Mindy-attractie

16 oktober 2007

Toekomstplannen bekend gemaakt tijdens Plopsa Fanday

13 december 2015

Plopsaland De Panne kende beste voorjaar ooit

2 juli 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020