Piet Piraat en Ketnet centraal tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 02/10/2015 om 15:02

Wie ervan houdt om op een originele manier Halloween te vieren, wordt vanaf morgen verwacht in Plopsaland De Panne. Van 3 oktober tot en met 8 november staat het park in het teken van dit griezelfeest.

Plopsaland De Panne wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. De aftrap wordt gegeven door Piet Piraat en Berend Brokkenpap. Zij nemen alle bezoekers mee op avontuur tijdens een knotsgekke Halloween Show in het Plopsa Theater. De liveshow is elke zaterdag en zondag te bezichtigen van 3 oktober tot en met 8 november.

Daarnaast wordt Plopsaland De Panne elke openingsdag geteisterd door heksen, zombies en andere griezels. Zij verzamelen zich elke namiddag in een schitterende Halloweenparade die doorheen het hele park trekt.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het thema is al aan aantal jaren enorm geliefd onder onze bezoekers, maar de populariteit ervan blijft toenemen. Vandaar dat we ook dit jaar weer groots uitpakken met het Halloweengebeuren! Het park wordt vanaf zaterdag 3 oktober dan ook getransformeerd tot een griezelplek op kinderformaat.

Tijdens de herfstvakantie kan er eveneens elke dag gegriezeld worden in Plopsaland De Panne. Op weekdagen, van 2 tot en met 6 november, vinden de Ketnet Halloween Nocturnes plaats. Hierbij genieten alle bezoekers dagelijks van een leuke Kingsize Live On Stage-show in het Plopsa Theater met Ketnet-wrapster Charlotte en Vladimir en Keelin van de gloednieuwe Ketnetserie Nachtwacht. Op deze dagen is het park geopend tot 19u en blijven ook de attracties extra lang open zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Deze nocturnes worden telkens afgesloten met een betoverend vuurwerk.

Zowel de Halloween Show met Piet Piraat en Berend Brokkenpap als de Kingsize Live On Stage-show zijn begrepen in de toegangsprijs van een dagje Plopsaland De Panne.

Bron: persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert op z’n zomers in Plopsaland De Panne

8 augustus 2012

Afwerking Plopsa Theater is gestart!

8 juli 2013

Bekende auto’s in Plopsaland tijdens Cars and coasters!

11 juni 2014

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne