Piet Piraat en Ketnet centraal tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 02/10/2015 om 15:02

Wie ervan houdt om op een originele manier Halloween te vieren, wordt vanaf morgen verwacht in Plopsaland De Panne. Van 3 oktober tot en met 8 november staat het park in het teken van dit griezelfeest.

Plopsaland De Panne wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. De aftrap wordt gegeven door Piet Piraat en Berend Brokkenpap. Zij nemen alle bezoekers mee op avontuur tijdens een knotsgekke Halloween Show in het Plopsa Theater. De liveshow is elke zaterdag en zondag te bezichtigen van 3 oktober tot en met 8 november.

Daarnaast wordt Plopsaland De Panne elke openingsdag geteisterd door heksen, zombies en andere griezels. Zij verzamelen zich elke namiddag in een schitterende Halloweenparade die doorheen het hele park trekt.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het thema is al aan aantal jaren enorm geliefd onder onze bezoekers, maar de populariteit ervan blijft toenemen. Vandaar dat we ook dit jaar weer groots uitpakken met het Halloweengebeuren! Het park wordt vanaf zaterdag 3 oktober dan ook getransformeerd tot een griezelplek op kinderformaat.

Tijdens de herfstvakantie kan er eveneens elke dag gegriezeld worden in Plopsaland De Panne. Op weekdagen, van 2 tot en met 6 november, vinden de Ketnet Halloween Nocturnes plaats. Hierbij genieten alle bezoekers dagelijks van een leuke Kingsize Live On Stage-show in het Plopsa Theater met Ketnet-wrapster Charlotte en Vladimir en Keelin van de gloednieuwe Ketnetserie Nachtwacht. Op deze dagen is het park geopend tot 19u en blijven ook de attracties extra lang open zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Deze nocturnes worden telkens afgesloten met een betoverend vuurwerk.

Zowel de Halloween Show met Piet Piraat en Berend Brokkenpap als de Kingsize Live On Stage-show zijn begrepen in de toegangsprijs van een dagje Plopsaland De Panne.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Filip en Mathilde bezoeken Plopsaland De Panne

29 oktober 2006

Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

10 april 2016

Plopsa is tevreden over de bezoekersaantallen in juli

1 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020