Piet Piraat kiest de beste pompoensoep in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 28/10/2013 om 18:15

Saskia Springer uit Essen maakt de beste pompoensoep. Dat hebben Piet Piraat en Berend Brokkenpap beslist tijdens een spannende finale in Plopsaland De Panne.

Piet Piraat en Berend Brokkenpap kroonden de pompoensoep van Saskia Springer uit Essen tot beste pompoensoep tijdens een spannende finale in het Plopsa Theater. De vijf finalisten lieten er één voor één hun soep proeven door het vrolijke duo.

Saskia wint een jaar lang gratis toegang tot de vijf Plopsa-parken voor haar hele familie én het gewicht van de vader in pompoenen.

Saskia Springer:
Dat is zo’n 75 kilogram. Ik vind het geweldig dat we gewonnen hebben! Ik gebruik mascarpone in plaats van room en werk de soep af met bieslook. Speciaal voor Piet Piraat en Berend maakte ik samen met mijn dochtertjes Chayien en Selena spinnen voor de soep. Dat zijn gehaktballetjes met spaghettipootjes.

Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn nog de hele herfstvakantie aanwezig in het park. Van maandag tot vrijdag is er Ketnet Halloween met de kandidaten van het Ketnet-programma Wie wordt Junior 2013?.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne ondersteunt éénvormige mindervalidenkaart

11 oktober 2017

Plopsaland De Panne krijgt nieuwe kiosk op het Dorpsplein

14 januari 2013

Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

8 maart 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020