Plop trakteert De Patine in Zonnebeke op verrassingsontbijt

Gepubliceerd op 02/04/2016 om 14:55

Deze ochtend werd bekend gemaakt dat de straat waar de meeste Plopsa-abonnees wonen De Patine in Zonnebeke is. De inwoners werden gewekt met een lekker verrassingsontbijt en feestelijke Plopsa-muziek.

Voorbije week telde Plopsa via haar Facebook-pagina af naar de straat met het meeste Plopsa-abonnees. Deze ochtend werd de winnende straat bekend gemaakt onder begeleiding van een vrolijke stoet.

Om 8u30 marcheerden Plop en Maya de Bij samen met limousine, een Plopsa-paradewagen, burgemeester Dirk Sioen en schepen Ingrid Vandepitte De Patine te Zonnebeke binnen.

Nieuwsgierige kinderen, mama’s en papa’s keken door de ramen en stonden in pyjama op de stoep. Ze trokken snel hun kleren aan om de parade te vervoegen, waarna ze getrakteerd werden op muziek en een overheerlijk ontbijt, aangeleverd door Plopsa-partners Panos en Friesland Campina. De croissants, chocoladekoeken, muffins, fruitsap en chocolademelk vielen bij jong en oud in de smaak.

Dirk Sioen, burgemeester Zonnebeke:
De Patine is een bloeiende wijk waar veel jonge gezinnen wonen. Fijn dat Plopsa al deze mensen samenbrengt door middel van dit gezellige gebeuren. Een enorm leuk initiatief!

Een Plopsa-abonnement is populair door de onbeperkte toegang tot vijf Plopsa-parken en tal van andere voordelen.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Momenteel hebben we meer dan 90.000 abonnees. Het is ons trouwste publiek en we zetten hen dan ook graag in de bloemetjes! Met deze ludieke actie willen we onze abonnees de aandacht geven die ze verdienen.

Later dit jaar organiseert Plopsa ook nog De Nacht van de Abonnees. Deze spectaculaire avondopening vindt plaats op 9 juli in Plopsaland De Panne en is exclusief toegankelijk voor abonneehouders.

Op de Facebook-pagina van Plopsa zijn een 20-tal foto’s van het ontbijt te vinden.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Dit is de locatie van Majaland Warschau: het 2e Plopsa-park in Polen

29 september 2019

AZ Sint-Augustinus Veurne opent vernieuwde kinderafdeling in Plopsa-thema

13 april 2016

Plopsa wil meer pretparken openen in Duitsland

2 juni 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020