Plopsa aan de haal met 3 Diamond ThemePark Awards

— Gepubliceerd op 13/04/2017 om 20:00 —

De Plopsa-parken vielen vandaag drie keer in de prijzen tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards. Onder andere de prijs voor meest kindvriendelijke park ging naar Plopsa.

Met meer dan 47.000 stemmers werd de zevende editie van de Diamond ThemePark Awards één van de succesvolste ooit. Dit jaar waren er prijzen te verdienen in 20 verschillende categorieën, voor zowel pret- als dierenparken in België en Nederland.

Begin oktober vorig jaar werd bekend gemaakt dat de Plopsa-parken 10 keer genomineerd waren. Even later kwam daar nog een extra nominatie bij voor Dinoween als ‘Beste Halloween-evenement’. Van de in totaal 11 nominaties kon Plopsa er vandaag drie verzilveren.

Tijdens het uitreikingsevenement dat vandaag plaatsvond in Walibi Belgium werd Plopsaland De Panne beloond met de prijs voor Meest kindvriendelijke park van de Benelux. Anubis The Ride, de meest sensationele attractie van het park, kreeg de titel van Beste achtbaan van België.


Anubis The Ride is België’s beste achtbaan

Het in 2015 geopende Restaurant Prinsessia kaapte de Diamond ThemePark Award weg in de categorie Beste restaurant. In dat restaurant worden bezoekers op koninklijke wijze aan tafel bediend.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
We zijn uiteraard bijzonder trots dat we beschikken over de allerbeste achtbaan van België. Daarnaast zijn we opgetogen dat we in 2017 ook de gloednieuwe houten coaster Heidi The Ride op de lijst van kandidaat-winnaars zullen kunnen toevoegen.

Het park dat vandaag met de meeste awards naar huis ging, is de Efteling. Het Nederlandse park strandde in 7 categorieën – waaronder Beste pretpark van de Benelux – op de eerste plaats.

Video

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Studio 100 TV houdt Plopsa-showmarathon

13 januari 2017

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

‘Ketnet fandagen’ in Plopsaland De Panne

5 juli 2013

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018