Weer heel wat trouwe abonnementhouders van de Plopsa-parken hebben vandaag (of in de loop van de week) hun PlopsaFUN-magazine in de brievenbus gekregen. In het boekje, dat een aantal keren per jaar wordt uitgegeven, staan heel wat interessante nieuwtjes en een hoop informatie over de aankomende evenementen. In deze uitgave worden onder andere de najaarsevenementen zoals De verjaardag van Plop, Halloween en Winter Plopsaland aangekaart, maar wordt er ook heel wat aandacht geschonken aan het nieuwe themagedeelte Wickieland en het prachtige Plopsa-theater.  "> Weer heel wat trouwe abonnementhouders van de Plopsa-parken hebben vandaag (of in de loop van de week) hun PlopsaFUN-magazine in de brievenbus gekregen. In het boekje, dat een aantal keren per jaar wordt uitgegeven, staan heel wat interessante nieuwtjes en een hoop informatie over de aankomende evenementen. In deze uitgave worden onder andere de najaarsevenementen zoals De verjaardag van Plop, Halloween en Winter Plopsaland aangekaart, maar wordt er ook heel wat aandacht geschonken aan het nieuwe themagedeelte Wickieland en het prachtige Plopsa-theater.  "> Weer heel wat trouwe abonnementhouders van de Plopsa-parken hebben vandaag (of in de loop van de week) hun PlopsaFUN-magazine in de brievenbus gekregen. In het boekje, dat een aantal keren per jaar wordt uitgegeven, staan heel wat interessante nieuwtjes en een hoop informatie over de aankomende evenementen. In deze uitgave worden onder andere de najaarsevenementen zoals De verjaardag van Plop, Halloween en Winter Plopsaland aangekaart, maar wordt er ook heel wat aandacht geschonken aan het nieuwe themagedeelte Wickieland en het prachtige Plopsa-theater.  ">

Plopsa-abonnees ontvangen nieuwe editie van PlopsaFUN

Gepubliceerd op 01/10/2013 om 17:32

Weer heel wat trouwe abonnementhouders van de Plopsa-parken hebben vandaag (of in de loop van de week) hun PlopsaFUN-magazine in de brievenbus gekregen. In het boekje, dat een aantal keren per jaar wordt uitgegeven, staan heel wat interessante nieuwtjes en een hoop informatie over de aankomende evenementen. In deze uitgave worden onder andere de najaarsevenementen zoals De verjaardag van Plop, Halloween en Winter Plopsaland aangekaart, maar wordt er ook heel wat aandacht geschonken aan het nieuwe themagedeelte Wickieland en het prachtige Plopsa-theater.

Naar goede gewoonte hebben de houders van een Plopsa-abonnement weer het PlopsaFUN-magazine, een boekje vol interessante informatie, in de brievenbus gekregen. Het boekje wordt een aantal keren per jaar uitgegeven en is exclusief voor Plopsa-abonnees.

Evenementen
In het magazine vindt je heel wat informatie over de evenementen die de Plopsa-parken dit jaar nog in petto hebben. Volgend weekend vindt in Plopsaland De Panne het evenement De verjaardag van Plop plaats. Daarna organiseert het park ook een groots Halloweenfeest, de populaire Sint-weekends en het gezellige Winter Plopsaland. Er wordt ook aandacht geschonken aan Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park, die deze maand ook Halloween vieren.

Curieuzeneus
Ook de vaste rubriek ‘Curieuzeneus’ staat weer goed gevuld met leuke weetjes. Zo wordt er meer informatie gegeven over de nieuwe achtbaan die volgende zomer zal openen in Holiday Park, de Facebook-pagina van Plopsa (die ondertussen al meer dan 100.000 ‘likes’ heeft) en de winteropening van Mayaland.

Extra korting
De Sint is bijna in aantocht en dat is ook te merken bij Plopsa. In plaats van 10% korting, krijgen de abonnees op 16, 17, 23, 24 en 30 november en 1 december 20% korting op hun aankopen in de Plopsa-winkels van Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden en in de externe Plopsa-winkels in het Wijnegem Shopping Center en de Hasseltse Demerstraat.

Wie zijn PlopsaFUN-magazine nog niet ontvangen heeft en het toch graag zou lezen, kan een e-mail sturen naar fun@plopsa.be.

Gerelateerd nieuws

Kustseniorenfestival brengt artiesten naar Plopsaland

14 januari 2013

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

22 februari 2015

Bezoekers kunnen vlak langs het nieuwe theater lopen

4 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020