Plopsa brengt folder uit voor Camping Ter Hoeve

Gepubliceerd op 14/08/2017 om 21:31

Nu de camping naast Plopsaland De Panne overgenomen is door Plopsa, wordt ze door het park meer en meer in de kijker geplaatst. Camping Ter Hoeve heeft nu ook een volledig nieuwe folder en website.

Er is voor het eerst een door Plopsa gemaakte folder beschikbaar voor Camping Ter Hoeve. De camping vlak naast Plopsaland werd begin dit jaar door Plopsa overgenomen, dat er de komende jaren 150 vakantiehuisjes wil plaatsen. Voor het zover is, baadt Plopsa het kampeerterrein in zijn huidige vorm uit.

Op de camping zijn intussen wel al enkele Plopsa-elementen terug te vinden. Zo kunnen campinggasten genieten van een dagje Plopsaland met extra veel korting. Maar het werkt ook omgekeerd: in Plopsaland De Panne wordt de camping gepromoot, al is dat wel subtieler.

In het onthaal – vlakbij de ingang – liggen tussen de folders van de verschillende Plopsa-parken ook de gloednieuwe Camping Ter Hoeve-folders. Het is voor het eerst dat die door Plopsa ontworpen en verdeeld worden. De folder vermeldt de tarieven, voorzieningen en locatie in de drie landstalen en het Engels. Aandachtige kijkers zullen er ongetwijfeld invloeden van de Plopsa-parkfolders in herkennen.

Naast een nieuwe folder is er ook de vernieuwde Ter Hoeve-website, die een meer eigentijdse look heeft dan zijn voorganger. De website geeft een overzicht van alle prijzen, info over wifi en foto’s. Ook reserveren voor de camping kan via de website. Je kan de nieuwe website bezoeken via campingterhoeve.com. Ook op Facebook is er nu een pagina over de camping.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Bouw Plopsa Hotel start ten vroegste in 2018

3 september 2017

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Plannen vakantiepark Plopsaland De Panne onthullen nieuwe details

22 januari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020