Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). "> Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). "> Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). ">

Plopsa Coo afgehuurd op zondag 30 juni

Gepubliceerd op 28/06/2013 om 10:18

Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa’s van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsticket (verkregen via DreamLand) hebben, kunnen het park in.

De andere Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park) zijn wel geopend. Vanaf maandag zijn de Plopsa-parken dagelijks geopend van 10u tot 18u. Vanaf maandag is ook Wickieland geopend in Plopsaland De Panne.

Gerelateerd nieuws

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Milka organiseert paaszoektocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

3 maart 2014

Spannende herfstvakantie in de Plopsa-parken

30 oktober 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020