Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). "> Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). "> Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa's van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsbedrijf (verkregen via DreamLand). ">

Plopsa Coo afgehuurd op zondag 30 juni

Gepubliceerd op 28/06/2013 om 10:18

Komende zondag 30 juni is Plopsa Coo afgehuurd. Het park vormt die dag het decor voor de DreamLand-klantendag en is bijgevolg niet toegankelijk voor mensen met een jaarabonnement of (voorverkoop)ticket. Zondag zullen de kassa’s van Plopsa Coo gesloten zijn en geen tickets verkopen. Enkel mensen die een geldig toegangsticket (verkregen via DreamLand) hebben, kunnen het park in.

De andere Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park) zijn wel geopend. Vanaf maandag zijn de Plopsa-parken dagelijks geopend van 10u tot 18u. Vanaf maandag is ook Wickieland geopend in Plopsaland De Panne.

Gerelateerd nieuws

Plopsa is tevreden over de bezoekersaantallen in juli

1 augustus 2012

Plopsa-parken beleven uitstekende juli-maand

1 augustus 2013

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020