Plopsa Coo op z’n zomers best!

Gepubliceerd op 03/08/2013 om 16:37

Op de zoveelste warme zomerdag trokken we naar Plopsa Coo om er te genieten van de attracties, sfeer en de Ardense natuurpracht.

Tijdens de vakantie(s) kiezen veel mensen ervoor om één of meerdere dagen door te brengen in de Ardennen.  Een dagje Plopsa Coo kan tijdens dat verblijf niet ontbreken. Met attracties als de ‘Maya splash’, ‘Mega Mindy flyer’ en ‘Vicky the ride’ beleef je een prachtige dag in het park!

Nieuwtjes
Plopsa heeft aandacht voor al z’n parken. Alle vijf de Plopsa-parken worden iedere dag mooi onderhouden en er zijn ook regelmatig nieuwigheden te ontdekken. Ook in Plopsa Coo zijn er nieuwe dingen te zien, zoals de parasols van de nieuwe Plopsa-partner ‘Fristi’. De parasols werden eerder al geplaatst bij ‘Fred Kroket’ in Plopsaland De Panne.

Bij de nieuwe spinning coaster ‘Vicky the ride’ zijn sinds kort nieuwe beelden van Wickie de viking en zijn vrienden (en vijanden) te vinden. De beelden zijn verspreid in de omgeving van de attractie. Sinds begin vorige maand is ‘Het wildpark’ niet meer inbegrepen in een dagticket voor Plopsa Coo. Bezoekers die een ritje in de groene trein willen maken, kunnen een apart ticket kopen voor zes euro. Het treintje heeft een nieuw vertrekpunt gekregen, waar ook een loket staat. Het oude vertrekpunt doet nu dienst als overdekt terras.

Foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Gerelateerd nieuws

Plopsa organiseert ludieke actie rond verkiezingen

20 mei 2014

Openingstijden 2017 bekend: Plopsaqua jaarrond open

16 december 2016

K3 Pina Colada Weekend brengt de zomer naar Plopsa Coo

30 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020