Plopsa Coo organiseert opnieuw zomernocturnes

Gepubliceerd op 17/03/2014 om 16:50

Op vier woensdagen in de zomervakantie zal Plopsa Coo langer open zijn. Op 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus zullen de attracties van het park geopend zijn tot 22u. Afsluiten gebeurt met een knallend vuurwerk.

Aan de voet van de bekende Watervallen van Coo vind je een gezellig pretpark: Plopsa Coo. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het park, zeker deze zomer! Want vier woensdagen lang, op 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus, blijft het park open tot maarliefst 22u! Een unieke kans om de attracties en het park in het donker te ontdekken!

Fiësta Latina
De nocturnes zullen ook in Plopsa Coo de naam Fiësta Latina krijgen. Welke extra animatie het park daarvoor plant, is nog niet bekend, maar dat iedere nocturne afgesloten wordt met een spetterend vuurwerk vlak voor de Watervallen van Coo, is wel al bekend.


foto: Plopsa

Vorige zomer pakte ook Holiday Park al uit met deze gesmaakte nocturneformule. Volgens een magazine zouden ook de nocturnes in Plopsaland De Panne vanaf dit jaar die naam krijgen.

Maya-show
En er is meer! Want van 12 juli tot 17 augustus zullen Maya en haar vriendjes dagelijks een show geven in het park. Tijdens de show wordt er een heus verjaardagsfeest gebouwd, want Maya is jarig!

Gerelateerd nieuws

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Dino Splash in Plopsa Coo officieel geopend

18 juli 2015

Plopsa Coo opent volgend jaar nieuwe attractie!

1 augustus 2014

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020