Plopsa Coo organiseert opnieuw zomernocturnes

Gepubliceerd op 17/03/2014 om 16:50

Op vier woensdagen in de zomervakantie zal Plopsa Coo langer open zijn. Op 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus zullen de attracties van het park geopend zijn tot 22u. Afsluiten gebeurt met een knallend vuurwerk.

Aan de voet van de bekende Watervallen van Coo vind je een gezellig pretpark: Plopsa Coo. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het park, zeker deze zomer! Want vier woensdagen lang, op 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus, blijft het park open tot maarliefst 22u! Een unieke kans om de attracties en het park in het donker te ontdekken!

Fiësta Latina
De nocturnes zullen ook in Plopsa Coo de naam Fiësta Latina krijgen. Welke extra animatie het park daarvoor plant, is nog niet bekend, maar dat iedere nocturne afgesloten wordt met een spetterend vuurwerk vlak voor de Watervallen van Coo, is wel al bekend.


foto: Plopsa

Vorige zomer pakte ook Holiday Park al uit met deze gesmaakte nocturneformule. Volgens een magazine zouden ook de nocturnes in Plopsaland De Panne vanaf dit jaar die naam krijgen.

Maya-show
En er is meer! Want van 12 juli tot 17 augustus zullen Maya en haar vriendjes dagelijks een show geven in het park. Tijdens de show wordt er een heus verjaardagsfeest gebouwd, want Maya is jarig!

Gerelateerd nieuws

Belgische pretparken zitten samen over rookverbod

28 juni 2016

Meer bezoekers voor Plopsa-parken tijdens herfstvakantie

3 november 2019

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

28 maart 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020