Plopsa Coo stapt af van puntensysteem

Gepubliceerd op 15/04/2016 om 19:10

Het is gedaan met de verschillende soorten bandjes in Plopsa Coo. Vanaf dit seizoen gebruikt het park aan de Watervallen enkel nog tickets en abonnementen.

Tot vorig seizoen was Plopsa Coo het buitenbeentje qua toegangsbewijzen. Je kon tot dan een 20- of 50-puntenkaart kopen waarmee je een aantal attracties kon bezoeken of een all-in ticket kopen dat je toegang gaf tot alle attracties. Indien je een puntenkaart kocht, moest je sinds 2014 ook nog 2,50 euro betalen om het park te bezoeken. Dat systeem, dat nog stamt van de Télécoo-tijd, wordt nu aan de kant geschoven.

Het is vanaf dit seizoen enkel mogelijk om met een ticket of abonnement het park te bezoeken, zoals dat in alle Plopsa-parken en de meeste andere pretparken het geval is. Dat geeft als voordeel dat je niet meer moet aanschuiven aan de kassa om een polsbandje af te halen, maar rechtstreeks mag doorlopen naar de ticketcontrole indien je in het bezit bent van een geldig ticket of abonnement.


Plopsa Coo stapt af van het punten- en bandjessysteem

Plopsa op Facebook:
De laatste jaren was het all-in ticket het meest gebruikte ticket en was de puntenkaart niet erg populair. Daarom hebben we dit afgeschaft.

Tickets voor Plopsa Coo kan je ook online kopen. Er lopen momenteel ook enkele kortingsacties voor het park. Ook abonnementen zijn online te koop. Zo bespaar je tijd, want je moet niet aan de kassa aanschuiven!

Gerelateerd nieuws

Een regenachtige dag in Plopsa Coo

7 augustus 2013

Belgische Plopsa-parken beleefden succesvolle herfstvakantie

2 november 2013

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020