Plopsa Coo trekt land rond met dinosaurussen

Gepubliceerd op 24/06/2015 om 15:37

Om de opening van Dino Splash in Plopsa Coo extra in de verf te zetten, verwelkomt het park deze zomer twee nieuwe ‘dieren’. Bezoekers kunnen vanaf dan kennis maken met twee dinosaurussen.

Plopsa Coo pakt deze zomer uit met een nieuwe waterattractie. De attractie, bestaande uit drie waterglijbanen, baadt in een dinosaurusthema en dat zal iedereen geweten hebben. Speciaal voor de attractie nam het park twee dinosaurussen in huis waarmee de bezoekers kennis kunnen maken. Natuurlijk geen echte, maar ze zien er wel héél realistisch uit.

En daar blijft het niet bij. Plopsa Coo laat heel België en Nederland komende zomer kennis maken met de dieren. Samen met verhuurbedrijf Dockx Rental reist het doorheen de twee landen en laat het de inwoners van heel dichtbij de dieren ontmoeten.


met deze vrachtwagen trekt het park komende zomer rond (foto: Plopsa)

Waar de wagen juist naartoe rijdt, wordt vooraf niet bekend gemaakt. “We willen vooral verrassen, dus zullen het niet aankondigen”, klinkt het op de Facebook-pagina van de Plopsa Group. Je zal dus goed moeten uitkijken de komende maanden…

De nieuwe attractie Dino Splash is vanaf begin juli geopend in Plopsa Coo.

Gerelateerd nieuws

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Plopsa Coo ondergaat grootse veranderingen

8 november 2006

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020