Plopsa Coo viert tiende verjaardag met K3

Gepubliceerd op 13/07/2016 om 18:30

Plopsa Coo blaast dit jaar maar liefst 10 kaarsjes uit. Het park vierde deze speciale gebeurtenis vandaag met een verjaardagsfeest en optredens van K3 en Sandra Kim.

Vandaag trakteerde Plopsa Coo zijn bezoekers op een onvergetelijk verjaardagsfeest. Het park werd in 2006 overgenomen door de Plopsa Group, waarna het omgedoopt werd van Télécoo naar Plopsa Coo. Het 10-jarig bestaan als Plopsa-park werd vandaag gevierd.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We blikken terug op een fantastisch parcours. Plopsa Coo is uniek omwille van zijn ligging in de prachtige Amblève-vallei, aan de voet van de Watervallen van Coo. Dit adembenemend kader zorgt samen met de vele attracties voor een perfecte combinatie van natuur en avontuur.

Het park telt intussen een twintigtal attracties. Sinds de overname werden er enkele attracties, zoals de Mega Mindy Flyer en de vorig jaar geopende waterattractie Dino Splash, toegevoegd. Daarnaast vind je in het park ook de iconische Télésiège, die dit jaar overigens z’n zestigste verjaardag viert.

Jean-Luc Bertrand, parkmanager Plopsa Coo:
We hebben dus heel wat te vieren dit jaar! Vandaar dat we onze bezoekers wilden verwennen met een spetterend verjaardagsfeest.

In deze opzet is Plopsa Coo zeker en vast geslaagd. Zo gaven Hanne, Klaasje en Marthe voor de eerste keer in Plopsa Coo het beste van zichzelf tijdens een daverende liveshow. Ook Sandra Kim verblijdde de aanwezigen met een schitterend muziekspektakel, waarbij haar grootste hit J’aime la vie luid door de vallei weerklonk.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

28 maart 2018

Nieuwe attractie Plopsa Coo in het teken van dino’s

1 maart 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020