Plopsa Coo viert tiende verjaardag met K3

Gepubliceerd op 13/07/2016 om 18:30

Plopsa Coo blaast dit jaar maar liefst 10 kaarsjes uit. Het park vierde deze speciale gebeurtenis vandaag met een verjaardagsfeest en optredens van K3 en Sandra Kim.

Vandaag trakteerde Plopsa Coo zijn bezoekers op een onvergetelijk verjaardagsfeest. Het park werd in 2006 overgenomen door de Plopsa Group, waarna het omgedoopt werd van Télécoo naar Plopsa Coo. Het 10-jarig bestaan als Plopsa-park werd vandaag gevierd.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We blikken terug op een fantastisch parcours. Plopsa Coo is uniek omwille van zijn ligging in de prachtige Amblève-vallei, aan de voet van de Watervallen van Coo. Dit adembenemend kader zorgt samen met de vele attracties voor een perfecte combinatie van natuur en avontuur.

Het park telt intussen een twintigtal attracties. Sinds de overname werden er enkele attracties, zoals de Mega Mindy Flyer en de vorig jaar geopende waterattractie Dino Splash, toegevoegd. Daarnaast vind je in het park ook de iconische Télésiège, die dit jaar overigens z’n zestigste verjaardag viert.

Jean-Luc Bertrand, parkmanager Plopsa Coo:
We hebben dus heel wat te vieren dit jaar! Vandaar dat we onze bezoekers wilden verwennen met een spetterend verjaardagsfeest.

In deze opzet is Plopsa Coo zeker en vast geslaagd. Zo gaven Hanne, Klaasje en Marthe voor de eerste keer in Plopsa Coo het beste van zichzelf tijdens een daverende liveshow. Ook Sandra Kim verblijdde de aanwezigen met een schitterend muziekspektakel, waarbij haar grootste hit J’aime la vie luid door de vallei weerklonk.

Bron: Persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo opent volgend jaar drie nieuwe glijbanen

17 oktober 2014

Eerste attracties met nieuwe K3 in de Plopsa-parken

15 juni 2016

Paasvakantie bezorgt Plopsa-parken nieuwe bezoekersrecords

19 april 2015

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019