Plopsa Coo viert voor het eerst Halloween

Gepubliceerd op 29/10/2015 om 16:18

Plopsa Coo viert van 31 oktober tot en met 8 november voor de eerste keer Halloween. Dat doet het onder de noemer Dinoween, naar aanleiding van de nieuwe attractie Dino Splash.

Deze zomer opende in Plopsa Coo de gloednieuwe waterattractie Dino Splash. Deze nieuwe publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van dinosaurussen. Sindsdien kunnen bezoekers er kennismaken met levensechte dino’s. Om het plaatje compleet te maken, kunnen bezoekers er van 31 oktober tot en met 8 november Halloween vieren in ware dinostijl tijdens Dinoween!

Gedurende deze dagen baadt het park in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en griezelleuke randanimatie zorgen voor een authentieke halloweensfeer. Illusionist Gianni Henderson doet daar nog een schepje bij met de mysterieuze Dino Magic Shows. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om een groot probleem op te lossen. Het halloweenfeest dreigt immers erg spannend te worden: de park rangers zijn de controle over de dino’s kwijt en roepen alle aanwezigen op om hen te helpen deze prehistorische reuzen terug onder controle te krijgen.

Op zaterdag 31 oktober en 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Meer informatie en tickets kunnen gevonden worden op plopsacoo.be.

Bron: persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsa Coo

Gerelateerd nieuws

Mama’s krijgen gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal!

25 april 2014

Plopsa is tevreden over de bezoekersaantallen in juli

1 augustus 2012

Spannende herfstvakantie in de Plopsa-parken

30 oktober 2015

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne