Plopsa Coo viert voor het eerst Halloween

Gepubliceerd op 29/10/2015 om 16:18

Plopsa Coo viert van 31 oktober tot en met 8 november voor de eerste keer Halloween. Dat doet het onder de noemer Dinoween, naar aanleiding van de nieuwe attractie Dino Splash.

Deze zomer opende in Plopsa Coo de gloednieuwe waterattractie Dino Splash. Deze nieuwe publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van dinosaurussen. Sindsdien kunnen bezoekers er kennismaken met levensechte dino’s. Om het plaatje compleet te maken, kunnen bezoekers er van 31 oktober tot en met 8 november Halloween vieren in ware dinostijl tijdens Dinoween!

Gedurende deze dagen baadt het park in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en griezelleuke randanimatie zorgen voor een authentieke halloweensfeer. Illusionist Gianni Henderson doet daar nog een schepje bij met de mysterieuze Dino Magic Shows. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om een groot probleem op te lossen. Het halloweenfeest dreigt immers erg spannend te worden: de park rangers zijn de controle over de dino’s kwijt en roepen alle aanwezigen op om hen te helpen deze prehistorische reuzen terug onder controle te krijgen.

Op zaterdag 31 oktober en 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Meer informatie en tickets kunnen gevonden worden op plopsacoo.be.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

8% meer bezoekers tijdens de herfstvakantie in Belgische Plopsa-parken

9 november 2015

Attractie Octopus uit Plopsa Coo duikt op in Frankrijk

23 maart 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020