Plopsa Coo viert voor het eerst Halloween

Gepubliceerd op 29/10/2015 om 16:18

Plopsa Coo viert van 31 oktober tot en met 8 november voor de eerste keer Halloween. Dat doet het onder de noemer Dinoween, naar aanleiding van de nieuwe attractie Dino Splash.

Deze zomer opende in Plopsa Coo de gloednieuwe waterattractie Dino Splash. Deze nieuwe publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van dinosaurussen. Sindsdien kunnen bezoekers er kennismaken met levensechte dino’s. Om het plaatje compleet te maken, kunnen bezoekers er van 31 oktober tot en met 8 november Halloween vieren in ware dinostijl tijdens Dinoween!

Gedurende deze dagen baadt het park in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en griezelleuke randanimatie zorgen voor een authentieke halloweensfeer. Illusionist Gianni Henderson doet daar nog een schepje bij met de mysterieuze Dino Magic Shows. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om een groot probleem op te lossen. Het halloweenfeest dreigt immers erg spannend te worden: de park rangers zijn de controle over de dino’s kwijt en roepen alle aanwezigen op om hen te helpen deze prehistorische reuzen terug onder controle te krijgen.

Op zaterdag 31 oktober en 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow en een spetterend vuurwerkspektakel in een adembenemend natuurdecor. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Meer informatie en tickets kunnen gevonden worden op plopsacoo.be.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa informeert online over allergenen in restaurants

30 oktober 2017

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Plopsaqua De Panne krijgt tijdelijk nieuwe ingang

19 mei 2019

Vulkanen en rotsen bij Dino Splash in Plopsaland De Panne

18 mei 2019

Startschot gegeven voor bouw nieuw Plopsa-waterpark in Hannuit

8 mei 2019