Plopsa Coo zoekt foto’s uit openingsjaar 60 jaar oude Zetellift

Gepubliceerd op 06/07/2016 om 17:37

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van de iconische Zetellift, is Plopsa Coo op zoek naar personen die de attractie in het eerste openingsjaar getest hebben. Het park heeft hierover een wedstrijd gelanceerd.

Plopsa Coo, het Plopsa-park dat gelegen is in de Belgische Ardennen, heeft dit jaar heel wat te vieren. Het park blaast immers tien kaarsjes uit! Daarnaast wordt de beroemde Zetellift (ook bekend als Télésiège) maar liefst 60 jaar. De attractie biedt bezoekers reeds decennialang een panoramisch uitzicht over de Amblève-vallei en de Watervallen van Coo.

Om deze speciale gebeurtenis te vieren, is Plopsa Coo op zoek naar personen die de attractie in het eerste jaar na de opening bezocht hebben. Aan deze mensen wordt gevraagd per e-mail een foto van deze gebeurtenis te versturen naar zetellift@plopsa.be. Dit kan nog tot en met maandag 11 juli (12u).

De winnaar wordt met zijn familie persoonlijk uitgenodigd op het verjaardagsfeest ter ere van 10 jaar Plopsa Coo, dat plaatsvindt op woensdag 13 juli. Op deze dag komen de meiden van K3 en Sandra Kim het beste van zichzelf geven tijdens een spetterende liveshow.

Tickets voor het verjaardagsfeest zijn uitzonderlijk beschikbaar aan het voordeeltarief van €9,99 en kunnen aangekocht worden via plopsacoo.be.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Belgische Plopsa-parken ontvangen 18% meer bezoekers

29 augustus 2015

Eerste keer Halloween in Plopsa Coo

31 oktober 2015

Mooie zomer voor Plopsa-parken

1 september 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020