Plopsa FunCard Cadeaubox opnieuw te koop

Gepubliceerd op 06/04/2016 om 09:47

Ze waren tijdens de voorbije eindejaarsperiode erg populair, de Plopsa FunCard geschenkdoosjes. Daarom bied Plopsa ze nu opnieuw aan als cadeau voor een communiefeest.

Eind vorig jaar verkocht Plopsa de Plopsa FunCard, het abonnement voor alle parken (exclusief Plopsaqua), tijdelijk in een mooie geschenkverpakking. Door de grote vraag werden er toen al extra cadeauboxen aangeboden.

Dat doet de Plopsa Group nu opnieuw. Speciaal voor de communie- en lentefeesten zijn er opnieuw Plopsa FunCard Cadeauboxen te koop. Zo kan je het feestvarken verassen met een jaar lang toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo en Holiday Park en met 40% korting in Plopsaqua De Panne. Het abonnement biedt daarnaast ook nog heel wat andere voordelen.

De geschenkjes zijn enkel online verkrijgbaar via de Plopsa-ticketshop. Ze kosten €69,99 per stuk (in plaats van €79,99), inclusief verzending.

Andere abonnementen zoals de Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park Jaarkaart zijn op dit moment niet in een speciale verpakking te koop.

Gerelateerd nieuws

Het zomerse PlopsaFUN-magazine is er!

17 juli 2014

Plopsaqua Mechelen komt er zo goed als zeker

19 december 2017

Het Plopsa-jaaroverzicht van 2014

31 december 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020