Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

Gepubliceerd op 08/03/2016 om 19:14

Wie komend seizoen een Plopsa FunCard aankoopt, krijgt een abonnementskaartje met een aangepast design. Daarop staat dit jaar Heidi The Ride centraal.

De Plopsa FunCard, de abonnementsformule waarmee je één jaar lang onbeperkte toegang krijgt tot de vijf Plopsa-pretparken, zit in een nieuw jasje. Ook de GoldCard is lichtjes aangepast.

Als je dit seizoen een abonnement koopt of verlengt, krijg je een kaartje met een afbeelding van Heidi The Ride, de gloednieuwe houten achtbaan die vanaf deze zomer open is in Plopsaland De Panne. Rond het logo staat een stuk track van een achtbaan, zoals in de parklogo’s. Onder de foto staat een gele balk met de Plopsa-parken waar het abonnement geldig is.

De Plopsa GoldCard ziet er een tikkeltje anders uit. Daar werd de afbeelding van een neutrale Wickie de Viking vervangen door een met een zwemband. De Fun- en GoldCard voor kinderen werd niet aangepast.

De verschillende types abonnementen anno 2016

Het is nog onbekend of de centrale foto vanaf nu jaarlijks zal veranderen. De Plopsa FunCard heeft door de jaren heen al een drietal verschillende uitzichten gehad. De laatste vernieuwing dateert van 2014.

De abonnementen van Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park kregen vorig jaar reeds het nieuwe design. Wel werd dit jaar de afbeelding op de jaarkaart voor het Duitse Plopsa-park vervangen door eentje van Sky Fly en Sky Scream, twee nieuwe attracties die geopend werden in respectievelijk 2015 en 2014.

Op dit moment lopen er kortingsacties voor alle abonnementen. Een overzicht van de kortingscodes vind je hier.

Gerelateerd nieuws

Bouw Sky Fly in Holiday Park nu echt begonnen

17 juni 2015

45 jaar Holiday Park met nieuw logo en terugkeer Holly

30 november 2015

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020