Plopsa Hotel krijgt theaterthema, eerste tekeningen vrijgegeven

Gepubliceerd op 15/06/2016 om 17:51

Eindelijk weten we hoe het Plopsa Hotel er zal uitzien. Langs buiten zal het hotel er paleisachtig uitzien, binnenin krijgt het een theaterthema.

Met enkele jaren vertraging zal het Plopsa Hotel in Plopsaland De Panne er dan toch komen. Het komt te liggen op het voorlopig nog braakliggend terrein tussen de ingang, Plopsaqua en de De Pannelaan. Wanneer de bouw van start gaat is nog niet ingepland, maar voor de opening wordt gemikt op Pasen 2018.

Vandaag werden de eerste concepttekeningen vrijgegeven. Daarop is te zien dat het interieur van het hotel er als een theater zal uit zien. De hotellobby krijgt een backstagelook met decoratieve details zoals rekwisieten. Mogelijk krijgen enkele kamers een speciaal thema, bijvoorbeeld een musical.


De voorgevel van het Plopsa (Theater) Hotel langs de straatzijde

In totaal komen er 120 kamers. Daarnaast zal het hotel ook beschikken over drie restaurants met capaciteit van 750 personen (parkzijde) en vijf vergaderzalen die vooral door businesspartners gebruikt zullen worden. Aan de Plopsa Boulevard komt een nieuwe winkel.

Gasten zullen hun wagen kunnen parkeren onder het Plopsa Hotel, waar een ondergrondse parking met twee verdiepingen voorzien wordt. Het hele project zal 16 miljoen euro kosten. Meer informatie en tekeningen kunnen gevonden worden in ons dossier.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Eerste markeringen voor Plopsa Hotel gespot in Plopsaland De Panne

28 januari 2018

In detail: zo zal het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

22 mei 2018

Plopsa wil de komende jaren 4 nieuwe parken openen

17 november 2016

Openingstijden, tarieven en een show: opening Majaland Kownaty nadert

23 mei 2018

In detail: zo zal het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

22 mei 2018

Locatie nieuwe achtbaan en darkride Plopsaland De Panne bekend

21 mei 2018