Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

— Gepubliceerd op 27/04/2017 om 14:37 —

De onlangs onthulde toekomstplannen van de Plopsa Group brengen heel wat nieuwe vacatures met zich mee. Om die in te vullen organiseert het een zeer speciale sollicitatiedag.

Een hotel, vakantiehuisjes, nieuwe waterparken, nieuwe themazones in de bestaande parken … Plopsa blijft de komende jaren aan een stevig tempo uitbreiden. Hierdoor is de groep constant op zoek naar nieuwe medewerkers. Momenteel staan er meer dan 75 vacatures open.

Plopsa wil die vacatures graag invullen en organiseert daarom binnen twee weken een unieke sollicitatiedag in Plopsaland De Panne. Kandidaten worden tijdens een speedsollicitatie op de gloednieuwe achtbaan Heidi The Ride getest op de nodige dosis pretparkliefde.

Niko Parmentier, HR Director Plopsa Group:
We nodigen kandidaten uit voor een korte maar krachtige speeddate op onze nieuwe attractie Heidi The Ride. Tijdens de rit krijgen ze héél kort de tijd om zichzelf voor te stellen aan onze recruiters. Als ze ons kunnen overtuigen gaan ze verder naar het uiteindelijke sollicitatiegesprek.

Bij de Plopsa Group kan je aan de slag als bijverdiener, seizoensmedewerker of vaste medewerker. Er zijn momenteel niet-ingevulde vacatures voor onder andere Payroll Officer, Food & Beverage Director, Operations Assistant en Receptionist(e). Maar Plopsa trekt ook volop jong talent aan.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We hebben een Young Potential programma waarbij we jongeren uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, op basis van hun profiel en interesses geven we ze een passende functie binnen ons bedrijf.

De sollicitatiespeeddates vinden plaats op donderdag 11 mei 2017 in Plopsaland De Panne. Kandidaten kunnen zich inschrijven via de website van het park. Benieuwd naar hoe zo’n speedsollicitatie eruit ziet? Check dan hier het filmpje!

Meer info over de openstaande vacatures bij Plopsa kan je terugvinden op plopsajobs.be.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Ontdek de nieuwe folders van de Plopsa-parken!

7 april 2015

Belgische pretparken zitten samen over rookverbod

28 juni 2016

Straat met meeste Plopsa-abonnees ligt in Poperinge!

23 maart 2013

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

PAW Patrol-figuren komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor fanweekend

5 april 2018