Plopsa Indoor Coevorden beleefde tweede beste herfstvakantie ooit

Gepubliceerd op 31/10/2016 om 10:26

Plopsa Indoor Coevorden blikt terug op een succesvolle herfstvakantie. Heel wat bezoekers genoten van Halloween in het indoorpark en van een K3-optreden.

De herfstvakantie in de regio waar Plopsa Indoor Coevorden gelegen is, zit erop. Afgelopen herfstvakantie griezelden heel wat bezoekertjes in het park. Het indoorpark ontving maar liefst 25,5% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Dat maakt van deze herfstvakantie de tweede meest succesvolle sinds het openingsjaar in 2010.

Tijdens de herfstvakantie werd het park ondergedompeld in een gezellige halloweensfeer met tal van animatie. Hanne, Klaasje en Marthe beten de spits af met een aantal daverende liveshows en elke dag konden bezoekers genieten van een show met Wickie de Viking. Daarnaast werd men dagelijks getrakteerd op een kleurrijke confettiregen en werden enkele gelukkigen verrast met een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart na het winnen van de puzzelwedstrijd.

Patrik Van Grootel, parkmanager Plopsa Indoor Coevorden:
We zijn uitermate tevreden met deze bezoekersaantallen. Ondanks het relatief mooie weer vonden toch heel wat Plopsa-fans de weg naar ons indoorpark.

Ook de rest van het najaar pakt Plopsa Indoor Coevorden uit met een goedgevuld programma. In november verwelkomt het indoorpark de Sint tijdens de Sint Weekends. Op 19, 20, 26 en 27 november en 3 en 4 december krijgt men er de kans om een bezoekje te brengen aan de Sint op zijn troon. De Pieten zetten op deze dagen het park op stelten en ondertussen zorgt RADIONL voor leuke muziek en verrassingsoptredens.

Het jaar wordt feestelijk afgesloten met Kerst met Wickie. Van 24 december tot en met 8 januari wordt het park ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer. Elke dag neemt Wickie de Viking de bezoekers mee op een spannend avontuur tijdens de Wickie Show en nadien krijgen jong en oud de kans om te dansen in de dwarrelende sneeuw.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Prinsessia dit jaar in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden!

17 februari 2015

Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

5 november 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020